Απεικόνιση από την Καρδιά (Heart Imagery) - Δημιουργώντας το αύριο που αγαπάμε 

Αγάθη Χριστοδουλίδη
Περιγραφή
Πολλές φορές στην καθημερινότητά μας κάνουμε κύκλους τους οποίους επαναλαμβάνουμε και δεν απολαμβάνουμε. Οι πράξεις μας, τα συναισθήματα μας και οι σκέψεις μας είναι αυτά που δημιουργούν το αύριό μας, είτε αυτά μας αρέσουν είτε όχι.

Η ερώτηση συνήθως που ακολουθεί είναι: “Πώς μπορώ να αλλάξω το αύριο και να δημιουργήσω κάτι που αγαπάω, εάν τα πράγματα που κάνω σήμερα δεν μπορούν να αλλάξουν;”

Με την Απεικόνιση από την Καρδιά (Heart Imagery) βλέπουμε μαζί τις συνήθειές μας, ξεκαθαρίζουμε τι κάνουμε, πώς και γιατί, και αποφασίζουμε τι θέλουμε - ποιο είναι το κάλεσμα της καρδιάς μας. Έχοντας βάλει την βάση, τότε δουλεύουμε με εικόνες, δημιουργώντας ενεργητικό, νοητικό και συναισθηματικό χώρο για να μπορέσουμε να τα αλλάξουμε.

Αναπνέω – Δημιουργώ – Απολαμβάνω, Eργαστήρι Βreathwork

Κωνσταντίνος & Ολυάννα
Περιγραφή
Σε αυτό το εργαστήρι Breathwork, δηλαδή συνειδητών αναπνοών, προσεγγίζουμε την αφθονία και την ευφορία που βρίσκεται μέσα μας με βάση το πιο θεμελιώδες και ταυτόχρονα απλό εργαλείο που διαθέτουμε: την αναπνοή μας!
- Ερχόμαστε σε επαφή με τον τρόπο που αναπνέουμε και το πώς επηρεάζει τη ζωή μας
- Παίζουμε και χαλαρώνουμε με αναπνευστικές ασκήσεις
- Χρησιμοποιούμε την αναπνοή σε συνδυασμό με καθοδηγούμενο οραματισμό για απελευθέρωση του παλιού και δημιουργία του καινούριου που επιθυμεί ο καθένας.
Το εργαστήρι είναι κατάλληλο για όλους και όλα τα στοιχεία του μπορούν να χρησιμοποιηθούν όσο συχνά επιθυμείτε!

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο breathnjoy.com και στη σελίδα του breathnjoy στο facebook.

Αναπνέουμε - Δημιουργούμε - Απολαμβάνουμε!

Medifestation

Ζωή Βασιλείου
Περιγραφή
Η έννοια της υλοποίησης (manifesting) συναντά την τεχνική του συνειδητού διαλογισμού (meditation) σε συνδυασμό με την τεχνική του thetahealing.

Το medifestation🎆 μάς μαθαίνει να τοποθετούμε τη συνειδητή μας πρόθεση σε αυτό που θέλουμε να υλοποιήσουμε μέσα στον διαλογισμό μας, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα και εικόνες στο Σύμπαν μέσω της επίφυσής μας, έτσι ώστε μαζί με τη Συμπαντική ενέργεια να συνδημιουργήσουμε όσα επιθυμούμε.

Μέσα από την τεχνική του thetahealing θα αντικαταστήσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που φαίνεται να μας εμποδίζουν από τον στόχο μας, ανοίγοντας ξεκάθαρο δρόμο για την υλοποίησή μας να συμβεί στο εδώ και τώρα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και στα υπόλοιπα βίντεο του διημέρου έως τις 30 Νοεμβρίου με την αγορά του παρακάτω εισιτηρίου

inspirited Μαΐου 2021
Αποκτήστε πρόσβαση στα βίντεο έως τις 30 Νοεμβρίου 2021
Online

50
30€
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square
chevron-down