Εστιάζοντας στο όραμα

Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο

28/07/2022, 21:00 ΕΕΤ
Στην επόμενη νέα σελήνη την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 21:00 θα συναντηθούμε για μια ακόμη φορά διαδικτυακά (ώστε να μην έχει σημασία το μέρος του κόσμου στο οποίο βρισκόμαστε!) μέσω της Inspirited για έναν διαλογισμό/οραματισμό πάνω στην εστίαση στο όραμα.

Εκεί που εστιάζω την προσοχή μου, εκεί ρέει και η ενέργειά μου. Σε αυτό το σεμινάριο της μίας ώρας θα επικεντρωθούμε στο όραμα που μας εμπνέει περισσότερο και αν δεν έχουμε κατασταλάξει ως προς το πιο είναι αυτό, τότε στην αίσθηση της πληρότητας που φέρνει η εκπλήρωση της ολότητας αυτού που είμαστε.

Το όραμα είμαστε εμείς οι ίδιοι. Είμαστε το όνειρο του εαυτού μας. Αυτή την περίοδο καλούμαστε να αλλάξουμε τις ζωές μας μη γνωρίζοντας τι να περιμένουμε πραγματικά.

Ας αφεθούμε σε αυτή την επίσκεψη του Αγνώστου και ίσως στην αίσθηση ενός μελλοντικού εαυτού που αν και δεν έχουμε βιώσει ακόμη, ίσως μερικές φορές υποπτευόμαστε με την μύτη την ευωδία της υπάρξής του.

Ανυπομονώ για αυτή τη νέα συνδημιουργία.

Με αγάπη,

Μαριάννα Chili
Ξεκίνησα το πνευματικό μου ταξίδι πριν από 13 χρόνια, μελετώντας και ασκούμενη στον βουδισμό, τον διαλογισμό την γιόγκα και άλλες πρακτικές. Συνάντησα διαφορετικούς δασκάλους και προσεγγίσεις και όλα όσα έμαθα τα ενσωμάτωσα μέσα από την μοναδικότητα της προσωπικής μου εμπειρίας. Η πρόθεσή μου είναι να μεταδώσω τη σύνθεση της εμπειρίας μέσα από τη δημιουργική ροή του διαισθητικού αυτοσχεδιασμού έχοντας ως σκοπό την μεταμόρφωση. Η βαθύτερη πρόθεση είναι η ενδυνάμωση. Για αυτό τον λόγο καθοδηγώ ομάδες μέσα από το Quantum Alchemies και διοργανώνω εκδηλώσεις όπως αυτή μέσω της Ιnspirited.
Your registration is not complete. Please try again.
Your registration was completed successfully

Εγγραφή στο Σεμινάριο

Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square