Κουνταλίνι Γιόγκα

Κουνταλίνι γιόγκα

Κάθε Τετάρτη, 20:00 - 21:30

Το πρώτο μάθημα στις 7 Δεκεμβρίου 2022 είναι δωρεάν ώστε να γνωριστούμε. Στείλτε μας μήνυμα στα σόσιαλ ή με ιμειλ.
Κόστος: 10€/μάθημα, 35€/μήνα
Η κουνταλίνι γιόγκα λειτουργεί στα λεπτοφυή μέρη του νοητικού, συναισθηματικού και φυσικού σώματος. Τα κρίγιας (ειδικός συνδυασμός ασκήσεων) επιδρούν με συγκεκριμένο τρόπο στα διάφορα συστήματα και η επιλογή τους είναι στοχευμένη. Το μάθημα διαρκεί μιάμιση ώρα περίπου και είναι χωρισμένο σε τρία μέρη.

Το πρώτο μέρος είναι η προθέρμανση, το δεύτερο μέρος είναι το κρίγια, που αποτελεί και την ουσία του μαθήματος, και το κλείσιμο γίνεται μετά την χαλάρωση (σαβάσανα) με έναν διαλογισμό, ο οποίος προσφέρει την ολοκλήρωση και ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων του συνόλου των ασκήσεων.

Όταν εργαζόμαστε με το σώμα, εργαζόμαστε ταυτόχρονα με το πνεύμα, τον νου, την καρδιά και ευεργετώντας το ένα ευεργετούμε και όλα τα υπόλοιπα.

Ξεκινάμε τα μαθήματα τον Δεκέμβριο 2022 και επικεντρωνόμαστε στο ορμονικό σύστημα, το πιο περίπλοκο και πιο λεπτοφυές σύστημα στο ανθρώπινο σώμα, με εργασία στους αδένες και στην λέμφο. Η εργασία μας θα εστιάσει στο καθάρισμα του σώματος (και αντίστοιχα νου και συναισθημάτων) που υποσυνείδητα φορτώνουμε με βάρη τα οποία χρειάζονται εργασία για να τα αποβάλουμε.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας μέσω του σώματος!

Μαριάννα Τσίλη

Ξεκίνησα να ασκούμαι στην γιόγκα το 2009 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ινδία, κοντά στο νοτιότερο άκρο της, σε ένα άσραμ που δίδασκαν χάθα. Από την αρχή ένιωσα οικειότητα με αυτό το ιερό μονοπάτι και αποφάσισα να συνεχίσω την πρακτική.

Πέρασα από πολλά διαφορετικά είδη γιόγκα κατά την διάρκεια του χρόνου και με την συνήθεια του πειραματισμού και της επιθυμίας για δοκιμή.

Το 2017 έκανα για πρώτη φορά κουνταλίνι γιόγκα και ενθουσιάστηκα. Είχα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου σε κατάσταση άγχους και με την γιόγκα αντέστρεφα λίγο τους δείκτες. Όμως με την κουνταλίνι γιόγκα η αίσθηση επαναφοράς σε εσωτερική ισορροπία (τόσο νοητική όσο και συναισθηματική και σωματική) ήταν άμεση και είχε μεγάλο αντίκτυπο.

Έτσι το 2020 έκανα το μεγάλο βήμα και ξεκίνησα την εκπαίδευση δασκάλων, ώστε να εμβαθύνω την πρακτική και γνώση. Αυτή που επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας.
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square