Η Απόλαυση ως Κβαντικό Κλειδί

Workshops στα Αγγλικά
Σάββατο 2 Απριλίου
4-6 μ.μ., Mohini Srishati
7-9 μ.μ., Gina Toms
Workshops στα Ελληνικά
Κυριακή 3 Απριλίου
4-6 μ.μ, Μαριάννα Τσίλη
7-9 μ.μ, Βασιλική Τσαντίλα
Αυτό το διήμερο σας προσκαλούμε σε μια βουτιά στην σημασία και την δύναμη της απόλαυσης... Είναι καιρός τώρα που σε συλλογικό επίπεδο έχουμε χάσει την επαφή με το σώμα, την σχέση με τον εαυτό μας αλλά και με τον κόσμο.

Ο κόσμος των αισθήσεων θεωρήθηκε ακάθαρτος από την εκκλησία και το σώμα εγγενώς αμαρτωλό. Μέσα μας ελλοχεύουν πεποιθήσεις από το κοντινό και το μακρινό παρελθόν που εμποδίζουν την ροή της ζωής να κυλίσει χωρίς εμπόδια, ενοχές και τύψεις για το πώς πρέπει να διάγουμε ή όχι τον βίο μας. Τι είναι η απόλαυση και τι σημαίνει απόλαυση για εσένα; Πώς μπορεί να απενοχοποιηθεί η απόλαυση και γιατί; Τι σημαίνει κβαντικό κλειδί και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από εμπειρικά εργαστήρια, από τέσσερις γυναίκες προσκεκλημένες που θα μοιραστούν μαζί μας τους θησαυρούς της εμπειρίας τους, μέσα από μια ακόμη προσπάθεια συλλογικής ενδυνάμωσης, απελευθέρωσης και αφύπνισης του δυναμικού μας.

Η απόλαυση δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά τρόπος ζωής.
Saturday 2 April, 4-6 p.m. EET

Vigyan Bhairav Tantra - Awakening Pleasure through the Senses

Pleasure is our birthright. And our experience of pleasure can be enhanced through conscious awakening of senses.
In this session through a Sutra from Vigyan Bhairav tantra a 5000 year old Tantra scripture we ll go deeper into the conscious awakening of senses. Which in turns helps us to bring sensitivity and feeling to heart. When pleasure is connected with awareness it helps us to go deeper in intimacy with self and others.

Mohini Srishati

Read more
Saturday 2 April, 7-9 p.m. EET

Orgasmic Manifestation

You, me, and every other person on this planet was created through the propulsive power of an orgasm.

Orgasmic energy is a largely unknown and under utilised source of power. In this workshop, you will discover the healing and nourishing power of pleasure, and will learn techniques from the Tantric and Taoist traditions that will help you to use your pleasure and Orgasmic energy for healing, personal empowerment, and manifesting your desires in the world.

Gina Toms

Read more
Κυριακή 3 Απριλίου, 4-6 μ.μ.

Δημιουργώντας Νέες Ροές

Η απόλαυση είναι ένα συμπαντικό ποτάμι που χρησιμοποιεί το Σώμα μας για να περάσει μέσα του ανεμπόδιστα η έκφραση του Είναι. Όμως, μέσα στο σώμα κρύβουμε πέτρες (ενεργειακές και μη), που εμποδίζουν αυτή τη ροή, με αποτέλεσμα να μην δίνουμε στον εαυτό μας την δυνατότητα να βιώσει το μέγεθος και εύρος της απόλαυσης που είναι διαθέσιμο και υπάρχει εν δυνάμει.
Σε αυτό το δίωρο σεμινάριο θα περάσουμε μέσα από διαφορετικές πρακτικές (κίνηση, χορός, αναπνοή, ήχος, ιεροτελεστία, ενεργός οραματισμός), οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε και να εντοπίσουμε πού βρίσκονται οι "πέτρες" που εμποδίζουν την οργασμική ροή του σύμπαντος από το να εκδηλωθεί μέσα από το Σώμα μας. Εν συνεχεία, θα κάνουμε έναν ενεργειακό καθαρισμό και στο κενό που θα δημιουργηθεί θα προσκαλέσουμε πίσω χαμένα κομμάτια μας, τα οποία θα δημιουργήσουν Νέες Ροές, που θα μας διαπεράσουν σε όλα τα επίπεδα.

Μαριάννα Τσίλη

Διαβάστε περισσότερα
Κυριακή 3 Απριλίου, 7-9 μ.μ.

Empowering your Erotic Nature

Τι σχέση θέλεις να έχεις με τον οργασμό σου; Πώς θέλεις να νιώθεις όταν κάνεις sex;
Σε αυτό το δίωρο workshop θα εξερευνήσουμε μαζί τί σημαίνει για σένα η ερωτική απελευθέρωση, εξερευνώντας δύο σημαντικά αρχέτυπα που έχουμε μέσα μας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας θα βιώσεις έναν energy orgasm meditation, θα λάβεις εργαλεία ενδυνάμωσης του ερωτισμού σου και θα γευτείς μια erotic dance εμπειρία, μέσω της αργής, ενσυνείδητης και ελεύθερης κίνησης του σώματος.

Βασιλική Τσαντίλα

Διαβάστε περισσότερα

Είπαν για τα webinars

 • Υπέροχη συνάντηση ολοτητας, δύναμής και σύνδεσης με τον εαυτό σε ολο του το μεγαλείο!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε εσωτερικό ταξιδιώτη αλλα και σε εκείνον που αναζητά την ειρήνη μεσα του. Ευχαριστώ!!!
  Χριστίνα Τ.
  Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία,κάτι το διαφορετικό, δίνει μια άλλη οπτική στο θέμα της θηλυκότητας, στη ανακάλυψη της και οι εισηγήτριες καταπληκτικές!!!
  Μαρίνα Μ.
 • Several of the meetings offered a transformative experience. Even more than that, I found the overall experience to come form a place of pure intention for healing, sharing and building community. I also enjoyed and found innovative/different Mariana’s class where she seemed to combine different approaches, from physical movement to meditation to dance. I look forward to returning…”
  Eleni D.
  Απόλαυσα το session που εστιάσαμε στις αισθήσεις μας μία-μία, ακούσαμε καλύτερα, κοιτάξαμε πιο παρατηρητικά, νιώσαμε με την αφή την αίσθηση του δέρματος μας, γευτήκαμε με κλειστά μάτια, μυρίσαμε με προσοχή. Το session της Μαριάννας για μένα ήταν θεραπευτικό, έδωσα αγάπη στο παρελθόν και το αποχαιρέτησα, ήρθα πιο κοντά σε μένα, απόλαυσα τον απελευθερωτικό χορό, ξαναθυμήθηκα τη χαρά και το προνόμιο να είσαι γυναίκα. ❤to you
  Παρασκευή Μ.
 • Από πού να πρωτο ξεκινήσω γι αυτό το Webinar!
  Η μαγεία και η απόλαυση του έρωτα, μέσα από ένα ζωηρό ξύπνημα των αισθήσεων!
  Με έκανε κυριολεκτικά να ανατριχιάσω και να νιώσω τον κλυδωνισμό της απόλαυσης!
  Όταν μπήκα στον κύκλο του Webinar ήμουν κουρασμένη κι όχι απλώς με χαλάρωσε αλλά
  ενεργοποίησε το σώμα μου σε βαθμό που να το νιώθω δυνατό και υγιές!
  Στο τέλος του Webinar ήρθε μαζί μου η μικρή μου ανιψιά η οποία αυθόρμητα μου ζήτησε να
  συμμετάσχει κι εκείνη. Όταν τελείωσε η άσκηση του διαλογισμού και ο χορός μου είπε
  «Ένιωσα την καρδούλα μου να χτυπάει και ηρέμησα.» το πλασματάκι μου το γλυκό! Κι
  είναι ένα παιδάκι που νιώθει έντονο φόβο...
  Θέλω πολύ να το κάνετε κι άλλοι πολλοί άνθρωποι και να νιώσετε την ομορφιά και την αγάπη μέσα στο σώμα σας 🙏
  Κωνσταντίνα Α.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙ 30 πρώτοι θα επωφεληθούν από την προσφορά του τριημέρου στα 25€ για τις 2 ημέρες και 15€ για την 1 ημέρα.

Η έκπτωση (εφόσον ισχύει) θα εφαρμοστεί πριν την πληρωμή.

Όλα τα σεμινάρια θα είναι διαθέσιμα έως τις 9 Ιουνίου 2022

Your registration is not complete. Please try again.
Your registration was completed successfully

Εγγραφή στο Newsletter

Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square