Αγάπη Αποστολοπούλου
Γεια σου, το όνομά μου είναι Αγάπη και καταγομαι από δύο διαφορετικούς πολιτισμούς: την Ελλάδα και την Αιθιοπία.
Παρόλο που μεγάλωσα στην Ελλάδα ήμουν πάντα επηρεασμένη από το αφρικανικό-σαμανικό Πνεύμα. Η γιαγιά μου ήταν μια σοφή θεραπεύτρια που ήξερε να διαβάζει τα σημάδια της φύσης και να συνδέεται με το Πνεύμα μέσα από την διαίσθηση. Είμαι πολύ περήφανη που έγινε από τους σημαντικότερους δασκάλους μου και με συνοδεύει ακόμα και τώρα, μετά τον θάνατό της. Το πάθος μου ήταν από μικρή ο χορός, ειδικά το φλαμένκο. Γι' αυτό αποφάσισα να περάσω τουλάχιστον 15 χρόνια της ζωής μου στην Ανδαλουσία, όπου ξεκίνησα επίσης το πολύχρωμο ταξίδι της αυτογνωσίας!

Μερικά από τα πιο σημαντικά μονοπάτια του ταξιδιού μου ήταν το Τάντρα, ο χορός, η πνευματικότητα και ο σαμανισμός!
Ο χορός μού δίδαξε πώς να ζω μέσα στο σώμα, το Τάντρα πώς να συγχωνεύσω τους αντίθετους πόλους του αρσενικού και του θηλυκού, η πνευματικότητα πώς το εγώ μου να υπηρετεί το Πνεύμα και ο σαμανισμός πώς να βρω την Θεότητα σε όλες τις πτυχές της Μητέρας Γης.

Σήμερα μού αρέσει να οδηγώ τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι μεταμόρφωσης! Εγώ είμαι εκεί να τους δείχνω τον δρόμο, αυτοί βρίσκουν το θάρρος που χρειάζεται για να περπατήσουν στο υπέροχο μονοπάτι της αγάπης!
 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square