Άντρια Πρασίνου / Gobind Ravi Kaur

Γεννήθηκα στην Αθήνα με ενασχολήσεις στο χώρο του αθλητισμού και του χορού από μικρή ηλικία. Σπούδασα Γραφιστική και στη συνέχεια με συνεπήρε ο χώρος του Δημιουργικού Κοσμήματος, όπου είναι και η κύρια πηγή έμπνευσής μου. Διατηρώ το δικό μου Στούντιο από το 2003, συμμετέχοντας σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με προσωπικές συλλογές.

Η επαφή μου με τη Γιόγκα ξεκίνησε το 2004, ύστερα από μια προσωπική ανάγκη εξερεύνησης και διεύρυνσης της ψυχής. Με πρώτη Δασκάλα τη Νότα Σιοτρόπου – Γεωργίου πήρα το βάπτισμα στην Kundalini Yoga.

Στη συνέχεια τεχνικές όπως το Ρέικι και το  EFT (Emotional freedom Technique), ήρθαν να ανοίξουν το δρόμο προς την αυτοθεραπεία και μια νέα αντίληψη του εαυτού.

Το 2013 μέσα από συμμετοχές μαθημάτων σε Φεστιβάλ γνώρισα την Amar Dev Kaur, η οποία ήταν και η πηγή της απόφασης να παρακολουθήσω την Εκπαίδευση Δασκάλων επίπεδο 1 το 2015 από την KRI (Kundalini Research Institute) και την IKYTA (International Kundalini Yoga Teachers Association), συνεχίζω την εκπαίδευση στο επίπεδο 2 καθώς και άλλες εκπαιδεύσεις της Κουνταλίνι όπως Ταντρική Αριθμολογία και σεμινάριο με δασκάλους που εμπλουτίζουν τη γνώση και την αφοσίωση.

Μέσα από αυτό το μονοπάτι στόχος μου είναι η σύνθεση και η εξισορρόπηση των εσωτερικών επιθυμιών και των εξωτερικών ερεθισμάτων σε ένα περιβάλλον αρμονίας και αγάπης.

Από τo 2016 διδάσκω σύμφωνα με τη διαδασκαλία του Yogi Bhajan, σε εβδομαδιαία βάση στο GuruRam Das Center στην Αθήνα, το 2017-2018 συνεργάστηκα με το Yoga House, συμμετείχα στο 2ο & 3ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα το Μάρτιο του 2017 & 2018 και στο Full Immersion Summer Camp for Instructors 2017.

Παράλληλα παραδίδω μαθήματα σε γκρουπ μαθητών είτε ιδιαίτερα, δουλεύοντας έτσι σε πιο συγκεκριμένα θέματα και αναπτύσσοντας προσωπικούς στόχους μέσα από τη ενδυνάμωση του δημιουργικού δυναμικού.

Από το Νοέμβρη ιδρύθηκε το UniCore Yoga Vacations, μια δράση με σκοπό την οργάνωση εκδρομών που θα φέρνει κοντά μέσα από τη γιόγκα, τη διατροφή και άλλες δραστηριότητες, ανθρώπους, φίλους και παιδιά στη φύση.

 

Antria Prasinou Jewellery

11 Thiseos Str. Athens
+30 2130141337
www.antriaprasinou.com
unicoreyogavacations@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/antria_prasinou/
 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square