Άννα Δαμίγου & Δέσποινα Μωϋσίδου

Η Άννα Δαμίγου έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) και σχέδιο στο atelier Freuri Delaporte στην Γαλλία.

Το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της στον εναλλακτικό χώρο με το Reiki. To 2011-2012 εκπαιδεύτηκε στη Σαμάνικη Θεραπευτική Ιατρική από τον Roel Fredrix, μαθητή πρώτης γενιάς του Alberto Villoldo, ο οποίος έφερε την διδασκαλία των Άνδεων του Περού και το σύστημα του Θεραπευτικού Τροχού στην Δύση.

Το 2013 παρακολούθησε το πρώτο σεμινάριο στον διαλογισμό Vipassana και έκτοτε συνεχίζει την πρακτική του.

Έχει παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Προγεννητικής Αγωγής του οργανισμού ''Birth Into Being'' (http://www.birthintobeing.com/) στην Γερμανία και έχει εκπαιδευτεί στην Προγεννητική Γιόγκα από την Γαία Λάσκου (Birthing and Dancing).

Από το 2015 διδάσκει τον Θεραπευτικό Τροχό, οργανώνει κύκλους γυναικών και ευχαριστήριες τελετές και παραδίδει μαθήματα προγεννητικής αγωγής.

Ασχολείται με την γιόγκα (έχει παρακολουθήσει το πρώτο module στην Yin Yoga με την Μπέτυ Παπαδοπούλου), τον διαλογισμό και τεχνικές αναπνοής καθώς και με την χορτοφαγική και ωμοφαγική διατροφή.

Έχει ασχοληθεί με τις αφηγήσεις παραμυθιών σε μικρούς και μεγάλους (facebook: Μουσικές Παραμυθο-Ιστορίες) και εξακολουθεί να κατασκευάζει και να ζωγραφίζει ιδιαίτερα αντικείμενα (facebook: Stone Seeds).


Η Δέσποινα Μωϋσίδου, ως απόγονος παραδοσιακών θεραπευτών, από παιδί είχε αναζητήσεις υπαρξιακές και οδηγήθηκε στην μελέτη του χριστιανισμού, της αστρολογίας και της ψυχολογίας.

Εκπαιδεύτηκε στο SRT (Spiritual Response Therapy), το EFT (Emotional Release Technique), στο Reiki, στο Tantra και στην διδασκαλία του σαμανισμού και της σαμανικής παραδοσιακής θεραπείας των Q'eros των Άνδεων από σημαντικούς δασκάλους.

Κατά τη διάρκεια εκπαίδευσής της στο Θεραπευτικό Τροχό συντελέστηκε η αλλαγή αντίληψης που αναζητούσε καθώς στη διετή διαδρομή της εκπαίδευσής αυτής βίωσε την απελευθέρωση από πόνους και φόβους, την αποδοχή της σκιάς της και του εαυτού της και την εγκαθίδρυση ευδαιμονίας, ομορφιάς και εσωτερικής γαλήνης.

Έκτοτε ο τρόπος ζωής της διέπεται από τις αρχές της αρμονίας, της ανταπόδοσης, της ευγνωμοσύνης, της αγάπης και της συνεχούς εξέλιξης και η καθημερινότητά της είναι πολύ ωραία και συναρπαστική.

Μετά την αποφοίτησή της από το Θεραπευτικό Τροχό, το Δεκέμβρη του 2012, ασκεί θεραπευτικά και μεταδίδει με ευγνωμοσύνη τη γνώση που έλαβε από τους Elizabeth B. Jenkins, Don Juan Nunez & Ivan Del Prado, Don Americo & Gayle Yabar, Roel Fredrix και Jane Rigby.

Παράλληλα είναι καθηγήτρια εφήβων, εισηγήτρια σεμιναρίων, συντονίστρια-εμψυχώτρια ομάδων και εκπαιδεύτρια ενηλίκων και εφήβων σε θέματα Περιβαλλοντικής Αγωγής και Προσωπικής Ανάπτυξης. Έχει σημαντικό εθελοντικό έργο και έχει συνεργαστεί με πολλούς φορείς, ιδρύματα και κοινωφελείς οργανώσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πάντα με σκοπό την διά βίου μάθηση και με όραμα την προσωπική και συλλογική εξέλιξη.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διαμένει στο Γκέτεμπουργκ της Σουηδίας με τον Σουηδό σύζυγό της και έρχεται συχνά στην Ελλάδα συνεχίζοντας το υπέροχο ταξίδι της ζωής.

 

 
Facebook: Θεραπευτικός Τροχός
Άννα Δαμίγου email: adamigou@yahoo.com τηλ.6975728478
Δέσποινα Μωυσίδου  email: demoysidou@gmail.com τηλ. 6974789975
 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square