Δήμητρα Μονοκρούσου

Εκπαιδεύτρια Νοερής Απεικόνισης πιστοποιημένη από το American Institute for Mental Imagery
Μέλος του Imagery International
Professional Coach πιστοποιημένη από την CWAYS Group
Η Δήμητρα είναι η πρώτη στην Ελλάδα έμπειρη σύμβουλος και εκπαιδεύτρια Νοερής Απεικόνισης, πιστοποιημένη από το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο «American Institute for Mental Imagery» της Νέας Υόρκης, που αναβιώνει την αρχαία πρακτική της Καρδιογνωσίας στην σύγχρονη Ελλάδα.

Ολοκλήρωσε την πρακτική της εκπαίδευση με την προσωπική καθοδήγηση και επίβλεψη του καθηγητή και μέντορά της Dr. Gerald Epstein. MD.

Ο Dr. Gerald είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχίατρος και ιδρυτής του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης και υπήρξε άμεσος μαθητής μιας από τις λίγες σπουδαίες δασκάλες νοερής απεικόνισης στον κόσμο, Madame Colette Aboulker-Muscat.

Το κύριο μέλημα της Δήμητρας είναι να καλλιεργεί το πνεύμα και να το προστατεύει ώστε να παραμένει στο δρόμο της έκφρασης και της ανάπτυξής του.

Με ασκήσεις νοερής απεικόνισης καθοδηγεί τον ασκούμενο στην αποκάλυψη πληροφοριών εκ των έσω που αφορούν την προσωπική του ζωή και την πνευματική του ανάπτυξη. Στη συνέχεια τον εκπαιδεύει έτσι ώστε να προβαίνει σε εποικοδομητικές αλλαγές και να εφαρμόσει την συνειδητή του βούληση στην πράξη.

Βοηθά τον συμμετέχοντα στην κατανόηση της γλώσσας της απεικόνισης στις καθημερινές του δραστηριότητες, έτσι ώστε να αξιοποιεί την αστείρευτη πηγή της πνευματικής του νοημοσύνης και να βιώνει σωματική, συναισθηματική και πνευματική ισορροπία.

Διενεργεί προσωπικές συνεδρίες στον χώρο της και διαδικτυακά, καθώς και σεμινάρια διεθνώς, αφυπνίζοντας στους ανθρώπους την έμφυτη σοφία και πνευματική τους δύναμη, για να βιώνουν τη ζωή τους με ελπίδα και με πληρότητα.

Τέλος, η Δήμητρα είναι πιστοποιημένη Professional Coach, έχοντας λάβει τη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική της εκπαίδευση από την CWays Group και είναι κάτοχος Διπλώματος Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας του School of Natural Health Sciences της Αγγλίας και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Strathclyde της Αγγλίας.

 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square