Ευθυμία ( Μια ) Αδαμίδου

Ψυχολόγος / ψυχοθεραπεύτρια

Η Ευθυμία ( Μία ) Αδαμίδου είναι Ψυχολόγος, Συστημική / Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια Είναι επίσης Ενεργειακή και Ολιστική θεραπεύτρια αφού έχει εξειδικεύσεις & πολυετή εμπειρία αξιοποιώντας & συνδυάζοντας μεθόδους και τεχνικές από τη θεραπεία μέσω της τέχνης, την σωματική ψυχοθεραπεία, την συστημική αναπαράσταση & ενεργειακή θεραπευτική στην εργασία της σε ατομικές & ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια – εργαστήρια. Είναι εξειδικευμένη επόπτρια για επαγγελματίες όλων των κατευθύνσεων, της ψυχικής και σωματικής υγείας στην θεραπεία & την εκπαίδευση.

Από το 1997 η Μία έχει εργαστεί σε μονάδες απεξάρτησης εξαρτησιογόνων ουσιών & αλκοόλ, προγράμματα πρόληψης, σε σχολεία με παιδιά, γονείς & δασκάλους, σε εταιρείες, οργανισμούς και κέντρα ψυχικής υγείας και αποκατάστασης στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Για πολλά χρόνια έχει συνεργαστεί με γνωστούς ψυχοθεραπευτές ψυχοδυναμικής, συστημικής, σωματικής κατεύθυνσης, όπως επίσης θεραπευτές μέσω της τέχνης σε ομάδες και βιωματικά εργαστήρια. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από τα οποία έχει διαμορφώσει αυτόν τον νέο συνθετικό τρόπο ψυχολογικής υποστήριξης για την εξέλιξη του ανθρώπου σε ατομικό, οικογενειακό, ερωτικό, επαγγελματικό & κοινωνικό επίπεδο. Χρησιμοποιεί με πολύ σεβασμό τον όρο « Ολιστικό» βασιζόμενη πάντα στην εργασία με την προσωπικότητα .

Από το 2001 συντονίζει εργαστήρια « Εσωτερικού Παιδιού» για ενήλικες, καθώς και θεραπευτικές ομάδες για γυναίκες . Είναι ιδρύτρια του κύκλο γυναικών στην Ελλάδα « Ιερός Αισθησιασμός- InnerFlow” για την ενδυνάμωση, την θεραπεία και την αφύπνιση της γυναίκας. Ο κύκλος αυτός είναι συνδεδεμένος και με άλλους κύκλος γυναικών ανά τον κόσμο & συνεργάζεται σε εργαστήρια στο εξωτερικό. Κρατά ζωντανό ένα όραμα και στοχεύει συνεχώς για την συνδημιουργία με άλλους εξειδικευμένους θεραπευτές και δασκάλους για τον νέο τρόπο της συντροφικότητας ενώνοντας την ιερή θηλυκότητα & αρσενικότητα προς μία νέα αλχημεία. Για τον λόγο αυτό συντονίζει ομάδες με γυναίκες και άντρες μάζι για την εργασία προς την ιερή ένωση μέσα απο το εργαστήρι « Θάρρος & Αλήθεια».

Η εμπειρία της ως θεραπεύτρια ζεύγους και οικογένειας όλα αυτά τα χρόνια και η μεγάλη αγάπη της για τα παιδιά την έχει οδηγήσει στο να εκφράσει την αφοσίωσή της με το να τους υποστηρίζει μέσα από την « Ακαδημία για Γονείς- Οι Φύλακες της σοφίας» .

Έχει ένα μακρύ παρελθόν με πολλούς πνευματικούς δασκάλους και διάφορες φιλοσοφίες/ πνευματικά συστήματα και μία στέρεη βάση ως μαθήτρια του εσωτερισμού. Η πνευματική πρακτική είναι πάντα σε σύνδεση με την προσωπική ανάπτυξη και την βαθιά επιθυμία για την αναζήτηση της αλήθειας & σκοπού ζωής. Η Μία έχει αφιερωθεί σε αυτό και υποστηρίζει ανθρώπους όλων των ηλικιών οποιασδήποτε κουλτούρας για την ανακάλυψη ενός προσωπικού μονοπατιού & νοήματος στη ζωή.

Από το 2009 είναι ιδιοκτήτρια, δημιουργός & υπεύθυνη του InnerFlow Athens City Center Ψυχολογικής Υποστήριξης και Δημιουργικής Έκφρασης στην Ελλάδα όπου και ιδιωτεύει, συνεργάζεται με συγγενείς θεραπευτές και δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό & οργανώνει σεμινάρια στον χώρο της καθώς και σε άλλα μέρη του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει σε πολλές χώρες για να συνδεθεί με άλλους θεραπευτές και ομοϊδεάτες κρατώντας ζωντανό το ιδεώδη της ενότητας αλλά κάνοντας και πράξη όλα αυτά που διδάσκει.

Το InnerFlow είναι μία πύλη από την οποία μπορείς να μάθεις, να καλλιεργηθείς & να εξελιχθείς, παίρνοντας την πλήρη ευθύνη του εαυτού σου και της ζωής σου. Αυτό συμβαίνει αξιοποιώντας κλειδιά και δώρα τα οποία προκύπτουν με τις σχέσεις που δημιουργούνται με την ομαδική εργασία. Εκεί, αναζητούμε όλα όσα είμαστε αληθινά, με την ελπίδα& πρόθεση να τα διευρύνουμε στον κόσμο, αφήνοντας μία δυνατότερη κληρονομιά στην νέα γενιά και στον πλανήτη. Κάθε Ον είναι ένα πετράδι και έχει μία πολύτιμη θέση στον μεγαλύτερο κύκλο από που είμαστε όλοι μαζί συνδεδεμένοι.

 

InnerFlow Athens City Center for Psychological Support & Creative Expression
Πραξιτέλους 8 Πλατεία Καρύτση Αθήνα
6972719591

 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square