Ελένη Φλέρη

Η ενασχόληση μου με την Συμβουλευτική ξεκίνησε ερασιτεχνικά στην Θέληση μου να Γνωρίσω και να Κατανοήσω τον Εαυτό μου και εξελίχθηκε σε μία μεγάλη Αγάπη, την οποία εξασκώ πλέον επαγγελματικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.
Μέσα από ποικίλα μονοπάτια θεραπευτικής αυτογνωσίας στα οποία μαθήτευσα και αρκετά χρόνια πρακτικής, υποστηρίζω πλέον το ταξίδι του κάθε ενός μας, λειτουργώντας ως ένας μεγάλος Καθρέφτης που αντανακλά τη Σοφία της Πορείας μας και την Ικανότητα μας να Στραφούμε Εντός και να Αγκαλιάσουμε με Αποδοχή και Αγάπη το Σύνολο της Ύπαρξης μας.
Δημιούργησα το Reflection Therapy System © (Σύστημα Θεραπευτικής Αντανάκλασης) ως ένα υπέροχο εργαλείο Αυτογνωσίας και Θεραπείας, μέσα από την Αναγνώριση του Εαυτού μας στις Αντανακλάσεις-Προβολές που βιώνουμε ως Πραγματικότητα μας. Αναγνωρίζοντας τον Εαυτό μας σε αυτήν, με πρακτική εφαρμογή της Σοφίας «Όπως Μέσα, έτσι και Έξω», το άτομο Απελευθερώνεται από την θυματοποίηση και Αποδέχεται την Ευθύνη του και άρα την Δύναμη του να Μεταμορφώσει τον Εσωτερικό του Κόσμο και άρα την Εξωτερική του Εμπειρία.
Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι δίπλα σας, σε αυτό το τόσο σημαντικό και προσωπικό ταξίδι για τον κάθε ένα, με Πρόθεση την Αποδοχή και Αγάπη της Πραγματικότητας και την Αναγνώριση πως τα Πάντα Λειτουργούν Από Εμάς, Για Εμάς και Προς το Ύψιστο Όφελος μας. Με Πρόθεση την Πλήρη Αποδοχή και Αγάπη της Ολότητας, Επαναφέροντας την Γαλήνη της Ύπαρξης μας στη Ζωή μας!

 
 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square