Μάιρα Κουντάννη

Ενώ σπούδαζα Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομία ανακάλυψα την κοινωνική ανάγκη να αποκαλύψω τα ψέμματα αυτού του συστήματος και να ενεργώ για την υπεράσπιση των δικών μας αναγκών αλλά και άλλων όντων που δεν έχουν φωνή σε αυτό το σύστημα...Σπούδασα ψυχοθεραπεία Gestalt από την οποία ανακάλυψα μια υπέροχη κοινωνικο-πολιτική θεραπεία για ατομική και συλλογική εξέλιξη που μου ταιριάζει πλήρως και με βοηθάει κυρίως σαν άνθρωπο και κατ'επέκταση σα 'δασκάλα' επίγνωσης και θεραπεύτρια.
Τελείωσα το μεταπτυχιακό μου στην κλινική Σεξολογία, με έρευνα πάνω στην Σεξουαλική υγεία στην πατριαρχία', το οποίο διδάσκω και ως βιωματικό εργαστήρι τον τελευταίο χρόνο.
Βοηθάω άτομα ή ζευγάρια με ατομικές συνεδρίες απο το 2015 να γνωρίσουν και να θεραπεύσουν τον εαυτό τους ώστε να σχετίζονται πιο ικανοποιητικά με την ύπαρξή τους και τα γύρω τους άτομα.
Δημιούργησα και διδάσκω τα τελευταία 4 χρόνια σε διάφορες χώρες την εκπαίδευση 'Gestalt και κοινωνική αλλαγή', μια πολύωρη, ολοκληρωμένη εκπαίδευση που δυναμώνει την υπαρξή μας ώστε να δρούμε κοινωνικά για να διεκδικούμε μια ζωή με ειλικρίνεια, σεβασμό και είθε αγάπη.
'Ολα τα εργαστήρια που διδάσκω συνδυάζουν τη συναισθηματική και κοινωνικοπολιτική επίγνωση, για ένα πιο δίκαιο και ελεύθερο κόσμο.

 
Για περισοοτέρα δειτε εδώ το site http://gestalt-awareness.com/en/maira-cv-gestalt-therapist.html
η σελιδα στο facebook https://www.facebook.com/gestaltmaira και το γρουπ https://www.facebook.com/groups/672132410220293/ οπου μπορειτε να μπειτε για να λαμβανετε καθημερινα υλικο επιγνωσης και ενημερωσης. Για ινσταγκραμ @gestaltawareness
 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square