Νίνα Αδαμοπούλου

Η Νίνα Αδαμοπούλου είναι ηθοποιός και ζει και εργάζεται στη Αθήνα.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην υποκριτική και το θέατρο το 2004 στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας. Έπειτα και για αρκετά χρόνια συνέχισε τις σπουδές της παίρνοντας μαθήματα σύγχρονου χορού, μπαλέτου, τεχνικής Alexander, χορού Butoh καθώς επίσης και μαθήματα φωνητικής και τραγουδιού. Επίσης παρακολούθησε εντατικά σεμινάρια Physical και Devised Theatre ανακαλύπτοντας τεχνικές που εμπλέκουν τον performer περισσότερο στην δημιουργικότητα, την φαντασία και την προσωπική έκφραση.

Στο θέατρο έχει δουλέψει με αρκετές θεατρικές ομάδες και υπήρξε και μέλος ομάδας που πραγματοποίησε Devised παραστάσεις στην Αθήνα και σε Φεστιβάλ όπως το Bob Theatre Festival. Έχει επίσης παίξει στα Αγγλικά και στα Γερμανικά για τις ανάγκες της παιδικής παράστασης ΒατΡαπουνζέλ που ταξίδεψε μέχρι το Βερολίνο και την ελληνική κοινότητα εκεί.

Για πάνω από 15 χρόνια δουλεύει στην εκπαίδευση διδάσκοντας παιδιά και έφηβους. Τα τελευταία χρόνια δημιουργεί εργαστήρια ενηλίκων και χρησιμοποιεί το θέατρο και τις τεχνικές του για σκοπούς αυτo-βελτίωσης και δημιουργικότητας.

Έχει δουλέψει επίσης ως εισηγήτρια σε προγράμματα του ΟΑΕΔ εκπαιδεύοντας Καθηγητές ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης με τίτλο Learning through Experience, Why it has become so Important.

Τέλος έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις με μαθητές γυμνασίου και το έργο της Τίνας Λυμπέρη Κομποστοπία που παίχτηκε στην Αθήνα και στο Ζήρια Φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2019.

 

Τηλ.: 693 82 65 893

FB: Nina Adamopoulou

 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square