Τα 7 ενεργειακά κέντρα

Σε αυτή τη σειρά εφτά συναντήσεων περνάμε μέσα από τα εφτά ενεργειακά κέντρα που υπάρχουν στο σώμα τα οποία σύμφωνα με την γιογκική φιλοσοφία ονομάζονται τσάκρα, που σημαίνει τροχός. Είναι ενεργειακά κυκλώματα που επηρεάζουν και επηρεάζονται από το φυσικό, συναισθηματικό και νοητικό μας σώμα. Οι σκέψεις που κάνουμε (ή δεν κάνουμε), τα συναισθήματα που νιώθουμε (και δεν νιώθουμε ή δεν γνωρίζουμε πως νιώθουμε), ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα, και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επιδρούν άμεσα στην ομαλή ή όχι ομαλή λειτουργία αυτών των τροχών της ενέργειας.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ροή στο ενεργειακό μας σώμα, καθώς όταν αυτή λείπει το αισθανόμαστε σαν αστάθεια, άγχος, αρνητικά συναισθήματα, έλλειψη ασφάλειας κ.α. και οι επιλογές μας στην ζωή ακολουθούν αυτή τη ροή, που μας οδηγεί σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν γνωρίζουμε πώς να βγούμε.

Σε αυτές τις συναντήσεις ερχόμαστε σε επαφή, επικοινωνούμε, καθαρίζουμε και ενεργοποιούμε τα ενεργειακά μας κέντρα, ένα προς ένα, με σκοπό, πρόθεση και αγάπη.

Αυτό το επιτυγχάνουμε με ενεργό οραματισμό, αναπνοή, τη φωνή μας και κίνηση του σώματος.

Σας ευχόμαστε να έχετε κι εσείς ένα όμορφο ταξίδι μέσα στον εαυτό.

Μαριάννα
Δείτε την 1η συνεδρία δωρεάν

Με την αγορά του παρακάτω course θα έχετε πρόσβαση σε
7 μαγνητοσκοπημένες συνεδρίες

Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square