Οι θεές μέσα σου 

 
Αγαπημένη μου γυναίκα,
Σε προσκαλώ σε αυτό το εργαστήρι για να γνωρίσεις τα αρχέτυπα των Θεών που αναλογούν σε κάθε φάση του κύκλου σου και να τους δώσεις την θέση που τους αρμόζει!

Επιτρέπεις στον εαυτό σου να εκφράζεται σύμφωνα με τις εναλλαγές του κύκλου σου ή προτιμάς να ζεις σαν άντρας καταπιέζοντας την αληθινή σου υπόσταση;

Έχεις την δύναμη να λες ΌΧΙ και ΝΑΙ κάθε φορά που πραγματικά το νιώθεις;

Απολαμβάνεις με όλες σου τις αισθήσεις την καθημερινότητα ή χάνεσαι στις συνεχείς σκέψεις του νου σου;

Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες σήμερα ζούνε αποκομμένες από τον κύκλο τους, την ευαισθησία τους, την ιερή σεξουαλικότητά τους και την φυσιολογική τους ομορφιά, που αναδεικνύεται όταν είναι συνδεδεμένες με την εσωτερική τους Θεά.

Η πραγματική δύναμη της γυναίκας δεν κρύβεται πίσω από την μονότονη ζωή που της επιβάλλει η κοινωνία, αλλά πίσω από την εναλλαγή των αρχετύπων του κύκλου της.

Η διαφορετική έκκριση ορμονών και η επιρροή που ασκεί πάνω της η σελήνη δημιουργούν στην ιδιοσυγκρασία της γυναίκας τέσσερα διαφορετικά αρχέτυπα ή αλλιώς τέσσερις διαφορετικές Θεές, κατά την διάρκεια του κύκλου: την Θεά Αρτεμις, Αφροδίτη, Εκάτη και Γαία.

Όταν η γυναίκα απελευθερώσει και θεραπεύσει όλες τις φάσεις του εμμηνορειακού κύκλου της, παίρνει τα ηνία της ζωής στα χέρια της και σαν μια Θεά ενσαρκωμένη σε ένα ανθρώπινο σώμα, χρησιμοποιεί όλες τις πτυχές της δύναμής της!

Μια δύναμη που κάθε γυναίκα φοβάται να ανακαλύψει, αλλά είναι τόσο πολύ συνδεδεμένη με την πραγματική της φύση που δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια να συνεχίσει να την αγνοεί!

Το εργαστήρι απευθύνεται και σε γυναίκες που δεν έχουν πια κύκλο! Η γυναίκα που έχει μπει στην εμμηνόπαυση είναι όλες οι Θεές σε Μια. Φτάνει μόνο να την ανακαλύψει, να την θεραπεύσει και να την αφήσει να ανοίξει την καρδιάς της!

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=njThu2Hi7HE


Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square