Θεραπευτικός Τροχός 

 

Ο Θεραπευτικός  Τροχός είναι ένα πανάρχαιο σύστημα Θεραπείας και γνώσης που συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να βρεί τον αυθεντικό εαυτό πέραν του ονόματός του, του παρελθόντος του, των σκέψεών του και των συναισθημάτων του. Είναι ο δρόμος που μας οδηγεί στις απαντήσεις των μεγάλων ερωτημάτων της ζωής. Είναι μια ιερή ψυχολογία, ένα μυθικό ταξίδι ψυχής που μας επιτρέπει να μπούμε σε μια πιο ανοιχτή συνειδητότητα.

Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι μια αναζήτηση, το ταξίδι του ήρωα, μια περιπέτεια του νου, του σώματος και του πνεύματος, αλχημεία.

Θα μας φέρει από το εγώ στην ψυχή, από τον πόνο και τα βάσανα στην δύναμη, την γνώση, την συμπόνια και την αγάπη. Θα μας φέρει από τον διαχωρισμό στην ολότητα, από την ανάγκη και την έλλειψη στην αφθονία, από τον νου στο συναίσθημα, από την συνηθισμένη πραγματικότητα σε μια μη συνηθισμένη, από τον υλικό κόσμο στον ενεργειακό κόσμο, από τον τεχνητό κόσμο στην φύση, από την ανθρώπινή μας ύπαρξη στην θεϊκή, από την απλή πίστη στην εμπιστοσύνη και την κατανόηση μέσω εμπειρίας.

Χωρίζεται στις εξής 4 ενότητες:

Νότος: Ο δρόμος του ήρωα-Φίδι

Με τα δυνατά θεραπευτικά εργαλεία του Νότου θεραπεύουμε το πληγωμένο μας εγώ, βγαίνουμε από την θέση του θύματος και τα θεραπευμένα κομμάτια μας γίνονται η δύναμη και τα ταλέντα μας.

Ο Νότος δουλεύει με το προσωπικό μας παρελθόν, τις πληγές μας, τους πόνους μας και όλα τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας, κάθε τι που μας «κρατάει πίσω».

Δύση: Ο δρόμος του φωτεινού πολεμιστή-Ιαγουάρος

Εδώ δουλεύουμε με τους φόβους μας. Απελευθερωνόμαστε από το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν, αποκαθιστούμε τη σχέση με τους προγόνους μας και κληρονομούμε τα δώρα και τα ιδιαίτερα ταλέντα τους. Ξεπερνώντας τους μεγαλύτερους φόβους μας, γινόμαστε διαθέσιμοι στη ζωή!

Βορράς: Ο δρόμος του οραματιστή-Κολιμπρί

Έχοντας θεραπεύσει το παρελθόν μας, συνδεόμαστε με το πεπρωμένο μας, την ατζέντα της ψυχής μας.  Ανακτούμε κομμάτια της ψυχής μας που χάσαμε σε τραυματικές εμπειρίες. Μαθαίνουμε να ταξιδεύουμε μέσα στον χρόνο και να θεραπεύουμε το παρελθόν και το μέλλον.

Αναδυόμαστε στο μυθικό επίπεδο της συνειδητότητας και γινόμαστε ο οραματιστής και ο ήρωας της ζωής μας.

Ανατολή: Ο δρόμος του σοφού-Αετός-Κόνδορας

Η Ανατολή σχετίζεται με την υπέρβαση. Στην Ανατολή ανακαλύπτουμε ότι, από πάντα, είμαστε οι Δημιουργοί του κόσμου μας. Βιώνουμε την πλήρη ολότητα και αναγνωρίζουμε πλέον ότι ο διαχωρισμός είναι μια ψευδαίσθηση.

Και ενώ η Ανατολή είναι το τέλος του ταξιδιού, είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μας. Μιας ζωής συνειδητής και υπέροχης, που υπηρετεί αυθύπαρκτα τη συλλογική ζωή και τη συλλογική υπέρβαση.


Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square