Ο Χιουμορίστας εαυτός μέσα μας. Ένα θεατρικό εργαστήριο.

"Η  τύχη πάντα θα επισκεφτεί ένα σπίτι όπου υπάρχει γέλιο"

                                                                  Ιαπωνικό απόφθεγμα

Το χιούμορ θεωρώ υπάρχει μέσα σε όλους μας, ειδικά αν σκεφτούμε ότι μπορεί να γίνει ένας τέλειος μηχανισμός άμυνας σε δύσκολες και αμήχανες στιγμές. Πιστεύεται ότι άνθρωποι με δυνατή αίσθηση του χιούμορ έχουν επιβιώσει από μια σειρά δύσκολων καταστάσεων.

Επιπλέον, το χιούμορ είναι μια δημιουργική επιλογή στο πώς να βλέπουμε τη ζωή, για αυτό ίσως να έχει σημασία να το καλλιεργούμε μέσα μας. Και ίσως επειδή σου δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει πάντα και μια άλλη εκδοχή σε κάθε "σενάριο".

Μια εκδοχή που θα ελαφρύνει την στιγμή και θα κάνει τα πράγματα να βρούνε πάλι τον ρυθμό τους. Το χιούμορ λοιπόν σαν καταλύτης; Ναι, γιατί όχι;

Σκεπτόμενη όλα αυτά σχεδίασα ένα εργαστήριο προσανατολισμένο στην ανακάλυψη του χιουμορίστα εαυτού μέσα μας.

Την ώρα που θα περάσουμε μαζί θα μας δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα για να ανακαλύψουμε τα πιο ελαφριά, χιουμοριστικά, τα δίχως κριτική, δημιουργικά κομμάτια μέσα μας.

Θα δουλέψουμε πάνω στο σενάριο μιας ταινίας ή πάνω σε δικές μας ιστορίες.

Καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες να έχουν ετοιμάσει-σκεφτεί μια ιστορία που κατά την γνώμη τους έχει χιούμορ.

Το εργαστήριο αυτό είναι αυστηρά κατάλληλο για αυτούς που εργάζονται με το ανθρώπινο δυναμικό, για αυτούς που τους αρέσει να καλλιεργούν την δημιουργικότητα τους, αλλά και για αυτούς που αισθάνονται ότι θέλουν να προσκαλέσουν τον χιουμορίστα εαυτό τους να πάρει θέση δίπλα στον "σοβαρό" εαυτό τους. Σας περιμένω με χαρά!

 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square