Οι θεοί μέσα σου

Ξέρουμε πολλά για τον κύκλο της Γυναίκας, αλλα τι γίνεται με τους άντρες;
Όπως η γυναίκα επηρεάζεται από την σελήνη και ακολουθεί τον κύκλο της έτσι και το αντρικό σώμα ακολουθεί τον κύκλο του Ήλιου μέσα σε έναν χρόνο. Ο ήλιος είναι ένας από τους σημαντικούς πλανήτες που επηρεάζουν την ιδιοσυγκρασία ενός άντρα αν και δεν είναι ο μόνος. Ο άντρας δέχεται ως επί τον πλείστον την ενέργεια του ήλιου καθώς και άλλων πλανητών και αστέρων, όπως ο Σείριος, ο αστερισμός του Ορίωνα, και άλλοι. Ανάλογα με την φάση του ήλιου και την εποχή, ο άντρας έχει ευκολότερη πρόσβαση σε κάποιο αρχέτυπο ή σε άλλο. Τα τέσσερα αρχέτυπα που εμφανίζονται στην ιδιοσυγκρασία τού άντρα μέσα σε ένα χρόνο είναι: Ο Θεός Απόλλωνας (Άνοιξη), Ο Πάνας (Καλοκαίρι), Ο Ερμής (Φθινόπωρο), και ο Άδης (Χειμώνας).
 
Ο τρόπος όμως που μεγαλώνει ένας άντρας και οι πληροφορίες που κληρονομεί από το οικογενειακό του δέντρο δεν βοηθάνε στο να διατηρήσει αυτά τα αρχέτυπα στην καλύτερή τους μορφή. Αντιθέτως, τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας, προγράμματα και πεποιθήσεις διαστρεβλώνουν αυτά τα αρχέτυπα!
 
Για να καταφέρει λοιπόν να θεραπεύσει τα αρχέτυπα και να βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με τον ήλιο θα πρέπει να περάσει την γέφυρα που ενώνει δύο εντελώς διαφορετικούς τρόπους ζωής και ύπαρξης. Θα πρέπει από Κανονικός άντρας να γίνει Φυσιολογικός. Κανονικός είναι ο άντρας που ακολουθεί συνειδητά και υποσυνείδητα κανόνες που του έχουν επιβληθεί σε νεαρή ηλικία, του έχουν περαστεί μέσα από τα γονίδια και μέσα από την κοινωνία. Φυσιολογικός είναι ο ελεύθερος άντρας που ακολουθεί την φύση του, που έχει αντικαταστήσει τον Αυταρχισμό με την Παρουσία, την Αδυναμία με την Ευαισθησία και τον Φανατισμό με την Συνείδηση.

Είναι ένας άντρας που πατάει την γη με απόλυτο σεβασμό αναγνωρίζοντας ότι πατάει έναν έμβυο πλανήτη που του δίνει οτιδήποτε ζητήσει και ακόμα πιο πολλά. Ένας άντρας που δεν προσπαθεί να υποτάξει την γυναικα αλλά να την καταλάβει και να γιορτάσει μαζί της την πολικότητα που βγαίνει από την διαφορετική τους ύπαρξη. Ένας άντρας που δεν στοχεύει στο να καταστρέψει τον πλανήτη αλλά στο να δημιουργήσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής πάνω σε αυτόν, αφήνοντας απογόνους οι οποίοι έχουν ακόμα μεγαλύτερη συνείδηση από αυτόν!

Σε προσκαλώ σε ένα ταξίδι όπου θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αυτούς τους Θεούς μέσα σου, έτσι ώστε να σου δείξουν τον δρόμο την μεταμόρφωσής σου μέσα απο την υγιή εκδήλωση των αρχετύπων σου.
Όταν αυτά τα αρχέτυπα είναι υγιή μέσα σου, μπορείς να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και να ζήσεις τη ζωή με τους δικούς σου όρους!
 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square