Ανοιχτές αφηγήσεις & μοιράσματα Γυναικών και Ανδρών – singles και ζευγάρια, για την διερεύνηση και καλλιέργεια μιας νέας ισότιμης ενήλικης σύνδεσης του έρωτα, της σεξουαλικής έκφρασης & της αγάπης.

Με θάρρος και αλήθεια μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί έναν ασφαλή χώρο οικειότητας/ δέσμευσης γεμάτο έμπνευση, εντιμότητα, αλληλοϋποστήριξη, ανυψώνοντας ο ένας τον άλλον για εκείνο που πραγματικά είναι. Θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να αφεθούμε ο ένας στον άλλον με την βοήθεια του γνωστού παιχνιδιού που παίζαμε μικροί σε διασκευή με ασκήσεις της συστημικής θεραπείας, ενεργειακής αναπαραστάσης,  την θεραπεία μέσω των τεχνών, την ολιστική προσέγγιση και τον διαλογισμό.

Θα εργαστούμε να ανοίξουμε τον δρόμο προς την σύνδεση όλων μας των στοιχείων, ακόμα εκείνων που φαίνονται σαν να είναι αντίθετα ή και στην σκιά , ενώ μπορεί να κρύβουν πόρτες για μία νέα σύνθεση του « Όλου».

Εστιάζουμε στον εαυτό και αξιοποιούμε τους καθρέφτες μας που είναι ο Άλλος. Δημιουργούμε γέφυρες με την ένωση με καθαρή πρόθεση, ενεργή παρουσία και ειλικρινή επικοινωνία.

– Επαναπροσδιορισμός και μετακίνηση από παλιές θέσεις και βασανιστικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα για τον έρωτα.

– Ξεκαθάρισμα ρόλων και θέσεων μέσα μας και άρα έξω μας με εναλλακτικούς τρόπους συμπεριφοράς και διαχείρισης δυσκολιών.

– Συνειδητή επιλογή στην προσέλκυςη συντρόφου που τιμά τον εαυτό , τον άλλον & φανερώνει το πολύτιμο του Μαζί.

Διάρκεια εργαστηρίου: 2ωρες

Υλικά : Τετράδιο, χαρτιά και μαρκαδόρους, κουβερτάκι

Φοράμε άνετα ρούχα και είμαστε σε έναν ιδιωτικό χώρο.

Ευθυμία ( Μια ) Αδαμίδου

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.