Είσαι έτοιμη να ανοίξεις την πόρτα σε μια βαθιά εσωτερική μεταμόρφωση; Να συνδεθείς με την μήτρα, την θηλυκή φύση και την σοφία που βρίσκεται μέσα σου; Στην εργασία που θα κάνουμε μαζί, θα λάβεις εργαλεία, κώδικες και κυρίως την καθοδήγηση για το πώς να είσαι εσύ η ίδια η ηγέτιδα της ζωής σου. Προτού ξεκινήσουμε, σε προσκαλώ σε μια δωρεάν 20λεπτη συνάντηση όπου θα συζητήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ώστε να σου προτείνω ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση για εσένα την ίδια.

Το πάθος μου είναι η πνευματικότητα και η σεξουαλικότητα. Θεωρώ ότι είναι δύο δυνάμεις συμπληρωματικές, που μέσω της κοινής τους ανάπτυξης μπορούν να οδηγήσουν τον άνθρωπο σε εσωτερική απελευθέρωση και ευδαιμονία.

Έχω εκπαιδευτεί στις ταοϊστικές σεξουαλικές πρακτικές και την τάντρα και έχω μεγάλη εμπειρία με τον διαλογισμό, τον οραματισμό και τις ενεργειακές τέχνες. Μαζί μπορούμε να εργαστούμε για οποιοδήποτε θέμα έχεις ή σε απασχολεί, παρόλα αυτά πιο κάτω περιγράφω συγκεκριμένες θεραπείες και μερικά από τα εργαλεία των συνεδριών μαζί μου.

Κάποιες συγκεκριμένες θεραπείες που μπορείς να επιλέξεις είναι οι εξής:

  • Θεραπεία σχέσης με άφεση χορδής (cord releasing) – αυτή η θεραπεία ενδείκνυται για να προχωρήσεις πέρα από την προσκόλληση και τα μη βοηθητικά συναισθήματα για κάποιον κοντινό σου άνθρωπο που είτε είναι στη ζωή είτε όχι. Μπορεί να έχετε ακόμη στενή σχέση και μπορεί να μην είστε πια μαζί. Σημασία έχει να απελευθερώσεις οτιδήποτε δεν είναι δικό σου ή είναι παγιδευμένο μέσα σου σε σχέση με αυτό το άτομο. Πρόκειται για μια έντονη διαδικασία συγχώρεσης.

  • Θεραπεία εσωτερικού παιδιού.
  • Θεραπεία σεξουαλικών θεμάτων, πόνος στον κόλπο, δυσκολία οργασμού κλπ – εδώ έχουμε μια μεγάλη γκάμα από πρακτικές του τάο και της τάντρα, τις οποίες θα σου μεταδώσω σταδιακά, ανάλογα με το πώς αισθάνεσαι κάθε φορά.
  • Θεραπεία για την περίοδο, την εμμηνόπαυση, τα ινομυώματα, τους πολύποδες και άλλα – σε αυτές τις περιπτώσεις θα σου δώσω εργαλεία από την ταοϊστική παράδοση και την τάντρα ώστε να μετακινηθεί τυχόν συσσωρευμένη ενέργεια στην περιοχή της πυέλου, όπου κρατάμε οι γυναίκες πολλά συναισθήματα και εντάσεις. Αυτές οι πρακτικές είναι εξαιρετικές για να μετουσιώσεις εντάσεις και πόνο, σε ροή και αίσθηση. Φυσικά για τα ινομυώματα και οτιδήποτε παρόμοιο που χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση, συμβουλεύεσαι παράλληλα τον γιατρό σου.

Ατομικές Συνεδρίες

Η εργασία κρατάει για περίπου μιάμιση ώρα.

Συμπλήρωσε τη παρακάτω Φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για να κλείσουμε τη 20λεπτη δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση.

Μέθοδοι που χρησιμοποιούμε:

  • Ταοϊσμός

  • Τάντρα
  • Διαλογισμός

  • Οραματισμός

  • Αναπνοές

Με τα εργαλεία της αναπνοής, της πρόθεσης και του οραματισμού επεξεργαζόμαστε κομμάτια του υποσυνειδήτου που είναι έτοιμα να έρθουν στην επιφάνεια και να γίνουν συνειδητά. Επίσης εργαζόμαστε με οτιδήποτε μη λειτουργικό έχει εντυπωθεί στο σύστημα απελευθερώνοντας συσσωρευμένη ενέργεια και προσλαμβάνοντας κοσμική αγάπη (συμπαντική αγάπη).

Η εργασία κρατάει για περίπου μιάμιση ώρα.

Για να δουλέψουμε μαζί χρειάζεται πρώτα να γνωριστούμε. Θέλω να ακούσω όλα όσα έχεις να μου πεις για να μπορέσω να φτιάξω ένα ατομικό πρόγραμμα με τα σημεία πάνω στα οποία θα δώσουμε έμφαση στην εργασία μας.

Συμπλήρωσε τη παρακάτω Φόρμα και θα επικοινωνήσω μαζί σου για να κλείσουμε τη 20λεπτη δωρεάν διαδικτυακή συνάντηση.

Αν συμφωνήσουμε να εργαστούμε μαζί τότε η μία συνεδρία κοστίζει 60€ και οι τέσσερις 200€.

Για οποιαδήποτε ερώτηση είμαι στη διάθεσή σου.

Δωρεάν 20λεπτο Ραντεβού

Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Ένα σεμινάριο για να πάρεις μια ιδέα για την εργασία μας

Aξιολογήσεις Συμμετεχόντων

Agapi Orladu
Agapi Orladu
2023-12-30
Όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση μου στο Instagram για προσωπικής εξέλιξης, έτσι γνώρισα και την Μαριάννα την οποία εμπιστευτικά και πήρα μια σειρά σεμιναρίων "Άνοιγμα της θηλυκότητας" πράγματι με εξέπληξε το γεγονός πόσο ισχυρή ενεργειακή δόνηση μεταφέρει καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας μαζί της. Εδώ να τονίσω...Παρ' όλου που ήταν διαδικτυακά ένιωσα να ενεργοποιείται κάθε να κάθε σημείο του σώματος μου το οποίο δουλεύαμε, να νιώθω την αίσθηση το ξεμπλοκάρισμα του, ενεργοποίησε όλο μου το είναι του Σώματος και της Έκφρασης του λόγου μου, μιας και πάντα εξέταζα πολύ πριν μιλήσω, για ότι με απασχολούσε και στο τέλος δεν μιλούσα, άρα δεν εκδηλωνόμουν, με αποτέλεσμα να έχω έντονο ενεργειακό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Εντέλει η διαίσθηση μου με δικαίωσε και μέσα από αυτό, ενισχύθηκε κι η αυτοπεποίθηση μου να με ακούω.... να μην με αμφισβητώ ποτέ πια! "Μαριάννα, Είσαι πραγματικά απεσταλμένη, γ' αυτό που κάνεις κι έχεις πολύ δυνατές δονήσεις....Σε ευχαριστώ που βρέθηκες στον δρόμο μου και με μύησες σε αυτά τα νέα για μένα μονοπάτια... τα οποία με εσένα καθοδηγήτρια πετυχαίνω να γνωρίσω καλύτερα τον ανώτερο εαυτό μου, σου είμαι, Ευγνώμων!"🙏🙏🙏
Vasiliki Makri
Vasiliki Makri
2023-12-06
Έκανα το σεμινάριο "Άνοιγμα στη Θηλυκότητα". Με την πρώτη συνεδρία ένιωσα τη μήτρα μου να καθαρίζει και να αναζωογονείται! Το συστήνω ολόψυχα!
Elzette Le Roux
Elzette Le Roux
2023-06-07
Marianna’s compassion and grace holds beautiful space for me to see and re-member the unseen and forgotten parts of me. With her empathy superpower she helps me with words (and images) for what I feel and/or my body stored and helps me to bring shadow parts into the light. Thank you sister for sharing your gifts with me and journeying with me in healing, recognizing my wholeness to thrive in my genius!
Πόπη
Πόπη
2023-02-16
Βρήκα τη Μαριάννα τυχαία στο instagram! Διαισθητικά την εμπιστεύτηκα και μπήκα σε έναν κύκλο γυναικών. Παρ' όλο που γίνεται διαδικτυακά η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί παρά να σε κατακλείσει. Με βοηθάει στο ταξίδι θεραπείες που έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες. Ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό και το απολαμβάνω. Ηρεμία, απελευθέρωση, δύναμη είναι μόνο λίγα από αυτά που βίωσα! Να είσαι καλά Μαριάννα! Ανυπομονώ και για τη συνέχεια!
georgia georgia
georgia georgia
2023-02-13
Την Μαριάννα την ξεχώρισα γιατί είναι απλή φιλική αληθινή! Ότι σεμινάριο έχω κάνει μαζί της είναι απολαυστικό λυτρωτικό και θεραπευτικό!!
Konstantina Anagnostopoulou
Konstantina Anagnostopoulou
2023-02-13
Μία υπέροχη κοινότητα αγάπης, αποδοχής και ενδυνάμωσης η Inspirited! Κάθε φορά που συμμετέχω στις δράσεις της κοινότητας βιώνω γαλήνη, και ξυπνάει μέσα μου η θηλυκή αρχή που είναι σαν ένα πέπλο μητρικό για μένα. Ένα πέπλο αγάπης κι ευγνωμοσύνης. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε! :)
Demetra Yerolemou
Demetra Yerolemou
2023-02-13
Έχω παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα με την Μαριάννα. Έχω μείνει ενθουσιασμένη με κάθε ένα από αυτά, αλλά, κυρίως, με την ίδια που είναι πραγματικά χαρισματική. Έλαβα γνώση, εργαλεία και πρακτικές στις οποίες συχνά επιστρέφω. Θεωρώ πως δεν ήρθε τυχαία στον δρόμο μου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό! 🙏🙂

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.