Ξεκινάμε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, 19:00 – 20:30 μ.μ ώρα Ελλάδος

και κάθε Τρίτη, διαδικτυακά, στις 19:00 – 20:30 μ.μ.
Η προτινώμενη εισφορά είναι 10 ευρώ η συνάντηση ή 30 ευρώ τον μήνα.
Υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάς. Οι συναντήσεις βιντεοσκοπούνται οπότε θα είναι διαθέσιμες.

Στο τέλος του Σεπτέμβρη ξεκινάμε νέες εβδομαδιαίες συναντήσεις, όπου θα εργαστούμε με τον Εαυτό και την Γαία. Αυτό σημαίνει πως, με την δύναμη της ομάδας, καθώς εκλεπτύνουμε και ενεργοποιούμε το δυναμικό μας, μπορούμε μέσω της πρόθεσης να κατευθύνουμε την ενέργεια για να θρέψουμε την ανώτερη δυνατή χρονογραμμή για εμάς και για την Γαία. Ταυτόχρονα, σε επαφή και συνεργασία με τα στοιχεία της Φύσης και την Πνευματική διάσταση, θα εργαστούμε για την ανάπτυξη της συνειδητότητας ώστε να ενθυμηθούμε τον Εαυτό και να αρχίσουμε να βλέπουμε τον κόσμο και τις καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε μέσα από μια ανώτερη οπτική, η οποία επιτρέπει την επιστροφή στην Γαλήνη, την Πληρότητα, το Παιχνίδι, την Ειρήνη, και σε πολλές άλλες ποιότητες τις οποίες εύκολα “ξεχνάμε” όταν βρισκόμαστε “βουτηγμένοι” στην τρισδιάστατη πραγματικότητα.

Στις συναντήσεις κάνουμε διαλογισμό, οραματισμό και εργασία αφύπνισης και σύνδεσης με τα στοιχεία της φύσης και τον πνευματικό εαυτό. Εργαζόμαστε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, με τον νου, το σώμα και την καρδιά. Εμβαθύνουμε για να διευρυνθούμε, ώστε να προετοιμάσουμε το ενεργειακό και φυσικό σώμα για να μπορεί να δέχεται και να αφομοιώνει υψηλότερες δονήσεις, και με αυτόν τον τρόπο εκτός από τον εαυτό μας συνδράμουμε στην ενδυνάμωση της Γαίας (συμπεριλαμβανομένων φυτών και ζώων) και του συλλογικού (δηλαδή όλων των ανθρώπων).

Κάνουμε μια σύνθεση από πρακτικές αρχαίων παραδόσεων και από νέες δημιουργικές μεθόδους οραματισμού. Κάποιες πρακτικές αφορούν το φυσικό σώμα και την κίνηση και κάποιες λειτουργούν μέσω της ακινησίας και της σιωπής.

Εργαζόμαστε με το φυσικό, αιθερικό, συναισθηματικό και νοητικό σώμα, ώστε να αναπτύξουμε τις αρετές που μας οδηγούν σε υψηλότερη οκτάβα συχνοτήτων, αλλά και να καλλιεργήσουμε την ιερή γεωμετρία, ώστε το σώμα μας να μπορεί να στηρίξει με ισχύ και σθένος αυτές τις συχνότητες και να αναλάβει με ευκολία το δημιουργικό έργο στο οποίο οδηγούμαστε από την Πηγή (Ντάρμα).

Κάθε Τρίτη διαδικτυακά, 19:00 – 20:30 μ.μ ώρα Ελλάδος

Πρώτη συνάντηση Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Εγγραφή στην Ομάδα Inspirited, Εργασία με τον Εαυτό και την Γαία

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα εξής:

  • γιόγκα
  • συνειδητή κίνηση
  • αναπνοές
  • διαλογισμό
  • φωνή
  • πρόθεση
  • ενεργό οραματισμό

  • ταοισμό

  • τάντρα

  • χορός

  • ενεργειακή τέχνη

Στη σελίδα μας στο youtube μπορείς να βρεις δωρεάν σεμινάρια όπως αυτό Διαλογισμός για συλλογική υποστήριξη για την Ελλάδα ώστε να πάρεις μια ιδέα από την εργασία που κάνουμε.

Σε προσκαλώ να μας ακολουθήσεις κάνοντας εγγραφή στο site και στα Social Media ώστε να λαμβάνεις όλες μας τις ενημερώσεις!

Για οποιεσδήποτε απορίες είμαι στη διάθεσή σου μέσα από email ή στα Social Media της inspirited.

Με αγάπη και φως,

Μαριάννα Τσίλη

Ομάδα Inspirited

Εργασία με τον Εαυτό και με την Γαία

Η πρώτη συνάντηση της Σειράς, σε βίντεο στο Youtube

Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Aξιολογήσεις Συμμετεχόντων

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.