Επόμενη εκδήλωση


hello world!

Η Inspirited εμπνέεται από εσένα!

Εσένα, που αποκρίνεσαι στο κάλεσμα για αλλαγή και μεταμόρφωση.

Εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις πώς είναι να ανακαλύπτεις το δικό σου μονοπάτι.

Στην Inspirited θα βρεις διαδικτυακές και διά ζώσης εκδηλώσεις όπου μέσα από βιωματικά εργαστήρια θα έρθεις σε επαφή με διαφορετικές τεχνικές και πρακτικές και θα μάθεις να χρησιμοποιείς τρόπους και εργαλεία που οδηγούν στην αφύπνιση του ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από την απελευθέρωση από περιοριστικές πεποιθήσεις.

Πριν από δέκα χρόνια, η επαφή με αυτές τις πρακτικές (αρχικά μέσω του διαλογισμού Vipassana) με στήριξε ώστε να περάσω μέσα από ανυπέρβλητες δυσκολίες αλώβητη και διαφορετική.

Σταδιακά και με μικρά βήματα, έχοντας ως στήριξη θεραπευτικά εργαλεία και μεθόδους συνειδητότητας επανήλθα σε μια νέα ισορροπία που με το πέρασμα του χρόνου συνεχίζει να ανανεώνεται και να εκλεπτύνεται.

Στόχος μου είναι να μοιραστώ το δώρο των διάφορων θεραπευτικών τεχνικών και μεθόδων συνειδητότητας συνδέοντας ανθρώπους και χτίζοντας γέφυρες που θα φέρουν κοντά τα κατάλληλα άτομα μεταξύ τους ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι από εμάς να επωφεληθούμε και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας εκ των έσω.
Κατά τη γνώμη μου είμαστε όλοι δάσκαλοι και θεραπευτές. Το ζήτημα είναι μέχρι πόσο μακριά είμαστε διατεθειμμένοι να φτάσουμε σε αυτό το ταξίδι της ενθύμησης του εαυτού.

Εάν ακόμη αφουγκράζεσαι το κάλεσμα της αλλαγής, ακολούθησέ το, ίσως στο δρόμο ανακαλύψεις δώρα και θησαυρούς που ακόμη δεν φαντάζεσαι ότι μπορείς να ονειρευτείς.

Κάνε εγγραφή στο Newsletter για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας!

Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square