Ατομικές συνεδρίες

Ατομικές συνεδρίες

Διαισθητική καθοδήγηση
Διαδικτυακά
1 ώρα
40€ η συνεδρία
Στην ατομική μας εργασία θα σε βοηθήσω να εμβαθύνεις μέσα από διαισθητική καθοδήγηση στις βαθύτερες ανάγκες για την προσωπική εξέλιξη και απελευθέρωση από μοτίβα, συνήθειες και συναισθήματα που έχουν μέχρι στιγμής την τάση να αναχαιτίζουν την ανάπτυξή σου αλλά και την απόλαυση της ζωής. 

Εργαζόμαστε κυρίως με αναπνοή, διαλογισμό, οραματισμό και κίνηση όπου και όποτε χρειάζεται. Μπορείς να έχεις συγκεκριμένη πρόθεση για την συνάντησή μας, όμως σε συνδυασμό με την πρόθεσή σου θα ακολουθήσουμε την ενέργεια του πεδίου και αυτό το οποίο είναι πιο σημαντικό για εσένα αυτή τη στιγμή να αφυπνιστεί.

Η εργασία κρατάει για μία ώρα και μπορείς να την έχεις βιντεοσκοπημένη σε περίπτωση που θες να επαναλάβεις τον διαλογισμό. 

Με τα εργαλεία της αναπνοής, της πρόθεσης και του οραματισμού επεξεργαζόμαστε κομμάτια του υποσυνειδήτου που είναι έτοιμα να ανέβουν στην επιφάνεια και να γίνουν συνειδητά. Επίσης εργαζόμαστε με τραύμα που έχει εντυπωθεί στο σύστημα απελευθερώνοντας συσσωρευμένη ενέργεια και προσλαμβάνοντας κοσμική αγάπη (συμπαντική αγάπη).

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα είτε εδώ μέσω του σάιτ, είτε στο ιμειλ inspiritedgreece@gmail.com, ή στο instagram @inspiritedgr

Με αγάπη και φως,

Μαριάννα

Μαριάννα Τσίλη

Έχω υπάρξει κατά κύριο λόγο μαθητευόμενη, ασκούμενη και εξερευνήτρια της συνειδητότητας και του πεδίου της. Αυτή την περίοδο καθοδηγώ ομάδες μέσω του διαλογισμού και του ενεργού οραματισμού, χρησιμοποιώντας ένα σύνολο από εργαλεία που προέρχονται από διαφορετικές παραδόσεις. Επίσης, διοργανώνω εκδηλώσεις (www.inspirited.gr) έτσι ώστε να μοιραζόμαστε την σύνδεση, την ενότητα, την μαθητεία, την αγάπη και την προσωπική εξέλιξη όλοι και όλες μαζί.

Ο κύριος σκοπός μου είναι να μοιραστώ ό,τι έχω μάθει από προσωπική εμπειρία, καθώς η μάθηση είναι κυρίως βιωματική. Το μονοπάτι που έχω διανύσει είναι πολυεπίπεδο διότι είμαστε πολυδιαστατικές υπάρξεις και αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ να συνδυάσω διαφορετικές πρακτικές και προσεγγίσεις.

Μαριάννα

Ένα σεμινάριο για να πάρεις μια ιδέα για την εργασία μας

Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square