Διαδικτυακές συναντήσεις δύο φορές τον μήνα, κάθε δεύτερη και τέταρτη Τρίτη.

Συναντιόμαστε κάθε δεύτερη και τέταρτη Τρίτη του μήνα στις 20:00-21:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος, ώστε να εργαστούμε στην εμβάθυνση της σύνδεσής μας με την εσωτερική σοφία μέσα από την άμεση εμπειρία και την υποστήριξη αρχαίων πρακτικών του σώματος και του νου.

Σε αυτές τις συναντήσεις θα βρεις κι άλλα άτομα σαν κι εσένα που επιθυμούν να εμβαθύνουν μέσα από την βιωματική εμπειρία στην αρχαία γνώση της αυτοεπίγνωσης. Θα εργαστούμε με αρχέτυπα της θηλυκής αρχής μέσα από την μυθολογία, την ετυμολογία, την φιλοσοφία και φυσικά μέσα από την βιωματική εμπειρία, όπου θα αρχίσεις να συνδέεσαι όλο και βαθύτερα με τα μυστήρια της εσώτερης γνώσης μέσα από την αλχημιστική εμπειρία της μετουσίωσης του φόβου σε αγάπη.

Οι αλχημιστές στην αρχαιότητα μεταποιούσαν το μέταλλο σε χρυσό, όμως στη σύγχρονη αλχημεία μετουσιώνεις οποιοδήποτε μη βοηθητικό συναίσθημα πίσω στην αγάπη, στο φως της ζωής μέσα από την υπηρεσία του πνεύματος.

Η κάθε συνάντηση είναι και μια εξερεύνηση στο άδυτο του αγνώστου, του μυστηρίου και της μυστικής γνώσης που πάει πέρα από την νόηση.

Θα επικεντρωθούμε στον μυστικισμό των συμβόλων και των δονήσεων, της ιερής γεωμετρίας, των διαφορετικών διαστάσεων και του τρόπου που όλα αυτά επηρεάζουν και διαμορφώνουν την τρισδιάστατη πραγματικότητα την οποία βιώνουμε, την καθημερινότητά μας.

Ξεκινάμε τον πρώτο κύκλο συναντήσεων με 6 θηλυκά αρχέτυπα, αφυπνίζοντας τις ιδιότητες και τον χαρακτήρα τους που συνηχούν με την ιδιοσυγκρασία μας, μέσα μας.

 • Ιανουάριος 2024: Αρχέτυπο της Εστίας
 • Φεβρουάριος 2024: Αρχέτυπο της Εκάτης
 • Μάρτιος 2024: Αρχέτυπο της Δήμητρας
 • Απρίλιος 2024: Αρχέτυπο της Παναγίας

 • Μάιος 2024: Αρχέτυπο της Μαγδαληνής
 • Ιούνιος 2024: Αρχέτυπο της Αφροδίτης

Κάθε δεύτερη και τέταρτη Τρίτη του μήνα στις 20:00 – 21:30, συναντιόμαστε διαδικτυακά.

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα εξής:

 • γιόγκα

 • διαλογισμό

 • συνειδητή κίνηση
 • αναπνοή

 • πρόθεση

 • ενεργό οραματισμό
 • τάο

 • τάντρα

 • διαισθητική καθοδήγηση
 • ενεργειακές τέχνες

Η γνώση βρίσκεται μέσα σου, μέσα στον καθένα από εμάς. Όμως το να αποκτήσεις πρόσβαση στην σοφία του Είναι προϋποθέτει μια μεταμορφωτική διαδικασία αφύπνισης μέσω βιωματικής εμπειρίας. Αυτή είναι η μύηση. Από τα αρχαία χρόνια οι μυήσεις αφορούσαν την σταδιακή διείσδυση στα μυστήρια της εσωτερικής σοφίας. Η διδασκαλία των μυστηρίων προστατεύτηκε κρυμμένη μέσα στους συμβολισμούς της μυθολογίας αλλά κι επίσης εν μέρει διαστρεβλώθηκε.
 Σήμερα, καθώς ανοίγουν ξανά οι πύλες της αρχαίας γνώσης έχουμε την ευκαιρία να εντρυφήσουμε μέσω της διαίσθησης σε ποικίλα μονοπάτια αρχαίας γνώσης που αφορούν την εξέλιξή μας και την βαθύτερη βιωματική κατανόηση του κόσμου, του εαυτού και των άλλων.
Οι πρώτες έξι συναντήσεις αφορούν θηλυκά αρχέτυπα, τα οποία θα διερευνήσουμε εμπειρικά μέσα από τις διαφορετικές ποιότητες του ψυχισμού που αντιπροσωπεύουν για εμάς και για το συλλογικό.

Αυτή η ομάδα είναι για εσένα αν:

 • επιθυμείς να συνδημιουργήσεις με άλλα άτομα σαν κι εσένα
 • σε ενδιαφέρουν τα μυστήρια και η αρχαία νέα γνώση
 • αισθάνεσαι σύνδεση με την Θηλυκή Αρχή

 • θέλεις να συνδεθείς με βαθύτερα μέρη του είναι σου

 • σε ενδιαφέρει να αφυπνίσεις τη σοφία που κρύβεις μέσα σου

 • επιθυμείς να απολαύσεις την ζωή με τους δικούς σου όρους

Οι πρώτοι έξι μήνες είναι αφιερωμένοι σε διαφορετικά θηλυκά αρχέτυπα, την διερεύνηση της σημασίας τους και την αφύπνιση των ποιοτήτων που αντιπροσωπεύουν και που κρύβεις μέσα σου. Η σταδιακή παράδοση στη Θηλυκή Αρχή θα σε ενδυναμώσει να ανοίξεις τον νου, την καρδιά και την ψυχή σου στο υψηλό κάλεσμα που έχεις για την εκπλήρωση του σκοπού στη ζωή σου, με ευκολία, άνεση, θαύματα και, κυρίως, απόλαυση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συναντήσεις δυσκολίες, κάθε άλλο, ίσως πιο πολλές από ό,τι οι περισσότεροι νομίζουν, το αποτέλεσμα όμως θα είναι τόσο σύμφωνο με τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής σου, που κάθε φορά θα ξεχνάς τη δυσκολία που πέρασες για να φτάσεις ως εδώ. Γιατί αξίζει. Γιατί με κάθε μικρή ή μεγάλη υπέρβαση αναπόφευκτα φτάνεις πιο κοντά στην πληρότητα και την εκπλήρωση.

Μηνιαία Συνδρομή

Συμμετοχή

30€ τον μήνα, 160€ το εξάμηνο


Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Εδώ μπορείς να παρακολουθήσεις το εισαγωγικό σεμινάριο της Μύησης:

Aξιολογήσεις Συμμετεχόντων

Agapi Orladu
Agapi Orladu
2023-12-30
Όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση μου στο Instagram για προσωπικής εξέλιξης, έτσι γνώρισα και την Μαριάννα την οποία εμπιστευτικά και πήρα μια σειρά σεμιναρίων "Άνοιγμα της θηλυκότητας" πράγματι με εξέπληξε το γεγονός πόσο ισχυρή ενεργειακή δόνηση μεταφέρει καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας μαζί της. Εδώ να τονίσω...Παρ' όλου που ήταν διαδικτυακά ένιωσα να ενεργοποιείται κάθε να κάθε σημείο του σώματος μου το οποίο δουλεύαμε, να νιώθω την αίσθηση το ξεμπλοκάρισμα του, ενεργοποίησε όλο μου το είναι του Σώματος και της Έκφρασης του λόγου μου, μιας και πάντα εξέταζα πολύ πριν μιλήσω, για ότι με απασχολούσε και στο τέλος δεν μιλούσα, άρα δεν εκδηλωνόμουν, με αποτέλεσμα να έχω έντονο ενεργειακό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Εντέλει η διαίσθηση μου με δικαίωσε και μέσα από αυτό, ενισχύθηκε κι η αυτοπεποίθηση μου να με ακούω.... να μην με αμφισβητώ ποτέ πια! "Μαριάννα, Είσαι πραγματικά απεσταλμένη, γ' αυτό που κάνεις κι έχεις πολύ δυνατές δονήσεις....Σε ευχαριστώ που βρέθηκες στον δρόμο μου και με μύησες σε αυτά τα νέα για μένα μονοπάτια... τα οποία με εσένα καθοδηγήτρια πετυχαίνω να γνωρίσω καλύτερα τον ανώτερο εαυτό μου, σου είμαι, Ευγνώμων!"🙏🙏🙏
Vasiliki Makri
Vasiliki Makri
2023-12-06
Έκανα το σεμινάριο "Άνοιγμα στη Θηλυκότητα". Με την πρώτη συνεδρία ένιωσα τη μήτρα μου να καθαρίζει και να αναζωογονείται! Το συστήνω ολόψυχα!
Elzette Le Roux
Elzette Le Roux
2023-06-07
Marianna’s compassion and grace holds beautiful space for me to see and re-member the unseen and forgotten parts of me. With her empathy superpower she helps me with words (and images) for what I feel and/or my body stored and helps me to bring shadow parts into the light. Thank you sister for sharing your gifts with me and journeying with me in healing, recognizing my wholeness to thrive in my genius!
Πόπη
Πόπη
2023-02-16
Βρήκα τη Μαριάννα τυχαία στο instagram! Διαισθητικά την εμπιστεύτηκα και μπήκα σε έναν κύκλο γυναικών. Παρ' όλο που γίνεται διαδικτυακά η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί παρά να σε κατακλείσει. Με βοηθάει στο ταξίδι θεραπείες που έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες. Ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό και το απολαμβάνω. Ηρεμία, απελευθέρωση, δύναμη είναι μόνο λίγα από αυτά που βίωσα! Να είσαι καλά Μαριάννα! Ανυπομονώ και για τη συνέχεια!
georgia georgia
georgia georgia
2023-02-13
Την Μαριάννα την ξεχώρισα γιατί είναι απλή φιλική αληθινή! Ότι σεμινάριο έχω κάνει μαζί της είναι απολαυστικό λυτρωτικό και θεραπευτικό!!
Konstantina Anagnostopoulou
Konstantina Anagnostopoulou
2023-02-13
Μία υπέροχη κοινότητα αγάπης, αποδοχής και ενδυνάμωσης η Inspirited! Κάθε φορά που συμμετέχω στις δράσεις της κοινότητας βιώνω γαλήνη, και ξυπνάει μέσα μου η θηλυκή αρχή που είναι σαν ένα πέπλο μητρικό για μένα. Ένα πέπλο αγάπης κι ευγνωμοσύνης. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε! :)
Demetra Yerolemou
Demetra Yerolemou
2023-02-13
Έχω παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα με την Μαριάννα. Έχω μείνει ενθουσιασμένη με κάθε ένα από αυτά, αλλά, κυρίως, με την ίδια που είναι πραγματικά χαρισματική. Έλαβα γνώση, εργαλεία και πρακτικές στις οποίες συχνά επιστρέφω. Θεωρώ πως δεν ήρθε τυχαία στον δρόμο μου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό! 🙏🙂

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.