Ο δεσμός της αγάπης

Αν παρομοιάσουμε τον άνθρωπο με ένα δέντρο, και τις συνάψεις των κλαδιών με τις σχέσεις που δημιουργεί, τότε είναι ωφέλιμο να παρατηρήσουμε τις ρίζες του και όχι μόνο τους καρπούς του.

Μαζί θα επιστρέψουμε στην απαρχή της ζωής και στον πρώτο δεσμό της αγάπης που έβαλε τα θεμέλια για τις ενήλικες σχέσεις μας. Αυτή η πρώτη σημαντική σχέση μεταξύ μητέρας - παιδιού, μας επηρέασε βιωματικά σε υποσυνείδητο επίπεδο και δημιούργησε μέσα μας, πρότυπα και μοτίβα, τα οποία με το πέρας των χρόνων έγιναν οι προσωπικοί μας χάρτες αγάπης και λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο.

Τις περισσότερες φορές αυτό που είναι ορατό στις σχέσεις μας, είναι μόνο το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το αποτέλεσμα αυτής της διαδρομής. Σκοπός αυτού του βιωματικού σεμιναρίου είναι να αναγνωρίσουμε τον αυτόματο πιλότο, πότε ενεργοποιείται συνειδητά και να κυριαρχήσουμε πάνω του, ανακαλύπτοντας καινούργιες διαδρομές ενσυνείδητης συσχέτισης με τους άλλους .

Η Ολιστική προσέγγιση μας βοηθά να συνδέσουμε το σώμα , το πνεύμα και το νου για να αγκαλιάσουμε την αλλαγή που επιθυμούμε να φέρουμε μέσα από ολόκληρη την ύπαρξή μας, μέσα από το ΟΛΟΝ.

Αν οι σχέσεις που δημιουργείς δεν έχουν τους καρπούς που θα ήθελες, ας ανακαλύψουμε μαζί τον πρώτο δεσμό της αγάπης!

Ο στόχος μέσα από αυτό το βιωματικό σεμινάριο είναι να:

  • Αναγνωρίσουμε τα μοτίβα μας
  • Απελευθερώσουμε την ενέργεια
  • Οραματιστούμε τη σχέση που επιθυμούμε
  • Γνωρίσουμε πως συνδεόμαστε στις σχέσεις μας

Μέσα από την θεωρία προσκόλλησης, τις διαλογιστικές πρακτικτικές και τον οραματισμό.

 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square