Άνοιγμα στη θηλυκότητα

Άνοιγμα στη θηλυκότητα

οδεύοντας προς τις ιδανικές σχέσεις

κάθε Τρίτη, 20:00 - 21:30
από 24/1/23 μέχρι 28/2/23
60€ για τα 6 σεμινάρια
Το Άνοιγμα στη Θηλυκότητα αφορά γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν τις τους προσωπικές σχέσεις, να βρούνε την εσωτερική ισορροπία και αρμονία, μέσα από την υποστηρικτική καθοδήγηση με ποικίλες τεχνικές αυτογνωσίας, που θα τις βοηθήσει να καλυτερεύσουν τη σχέση με τον εαυτό και με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσουν πιο κατάλληλα άτομα στη ζωή τους.

Πρόκειται για ένα ξεκίνημα προς την μεταμόρφωση για την αφύπνιση της δύναμής σου ως γυναίκας. Θα εργαστείς με βασικά ζητήματα που αφορούν την υγεία και αρμονία σε νου, σώμα και καρδιά.

Αποχαιρετάς το παρελθόν (πρώην), επαναπροσδιορίζεις τη σχέση με τον εαυτό, συντονίζεσαι ξανά με το αρσενικό και θηλυκό αρχέτυπο, τα οποία συμφιλιώνεις, κι αρχίζεις να μαθαίνεις να χρησιμοποιείς την εγγενή θεραπευτική σου ικανότητα (σεξουαλική ενέργεια) για εσένα.

Το σεμινάριο ξεκινάει στις 24/1/23 και κρατάει για 6 εβδομάδες έως τις 28/2/23.

Τα πρόγραμμα είναι ως εξής:

24/01/23: Καθαρισμός μήτρας

31/01/23: Εσωτερικός άντρας

07/02/23: Εσωτερική γυναίκα

14/02/23: Ιερός γάμος

21/02/23: Εξισορρόπηση ορμονικού συστήματος

28/02/23: Σεξουαλική ενέργεια για θεραπεία

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα εξής: γιόγκα, διαλογισμό, συνειδητή κίνηση, αναπνοή, πρόθεση, ενεργό οραματισμό, τάο και τάντρα και διαισθητική καθοδήγηση.

Ετοιμάζεις το σώμα, τον νου και την καρδιά για να μπεις βαθύτερα στη θηλυκότητα και την φύση σου ως γυναίκα και να αρχίσεις να μαγνητίζεις πιο συμβατά με εσένα άτομα και συνθήκες ζωής!

Με αγάπη και έμπνευση,

Μαριάννα Chili

Μαριάννα Τσίλη

Έχω υπάρξει κατά κύριο λόγο μαθητευόμενη, ασκούμενη και εξερευνήτρια της συνειδητότητας και του πεδίου της. Αυτή την περίοδο καθοδηγώ ομάδες μέσω του διαλογισμού και του ενεργού οραματισμού, χρησιμοποιώντας ένα σύνολο από εργαλεία που προέρχονται από διαφορετικές παραδόσεις. Επίσης, διοργανώνω εκδηλώσεις (www.inspirited.gr) έτσι ώστε να μοιραζόμαστε την σύνδεση, την ενότητα, την μαθητεία, την αγάπη και την προσωπική εξέλιξη όλοι και όλες μαζί.

Ο κύριος σκοπός μου είναι να μοιραστώ ό,τι έχω μάθει από προσωπική εμπειρία, καθώς η μάθηση είναι κυρίως βιωματική. Το μονοπάτι που έχω διανύσει είναι πολυεπίπεδο διότι είμαστε πολυδιαστατικές υπάρξεις και αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ να συνδυάσω διαφορετικές πρακτικές και προσεγγίσεις.

Ας είναι η δύναμη μαζί μας.

Μαριάννα 🌶

Το εισαγωγικό σεμινάριο είναι δωρεάν και διαθέσιμο εδώ:

Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square