Άνοιγμα στη θηλυκότητα οδεύοντας προς τις ιδανικές σχέσεις

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 6 βιντεομαθήματα (9 ώρες βίντεο)

Το Άνοιγμα στη Θηλυκότητα αφορά γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν τις προσωπικές τους σχέσεις, να βρούνε την εσωτερική ισορροπία και αρμονία, μέσα από την υποστηρικτική καθοδήγηση με ποικίλες τεχνικές αυτογνωσίας, που θα τις βοηθήσει να καλυτερεύσουν τη σχέση με τον εαυτό και με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσουν πιο κατάλληλα άτομα στη ζωή τους.

Πρόκειται για ένα ξεκίνημα προς την μεταμόρφωση για την αφύπνιση της δύναμής σου ως γυναίκας. Θα εργαστείς με βασικά ζητήματα που αφορούν την υγεία και αρμονία σε νου, σώμα και καρδιά.

Αποχαιρετάς το παρελθόν (πρώην), επαναπροσδιορίζεις τη σχέση με τον εαυτό, συντονίζεσαι ξανά με το αρσενικό και θηλυκό αρχέτυπο, τα οποία συμφιλιώνεις, κι αρχίζεις να μαθαίνεις να χρησιμοποιείς την εγγενή θεραπευτική σου ικανότητα (σεξουαλική ενέργεια) για εσένα.

 • Ενότητα 1: Καθαρισμός μήτρας, ενίσχυση σύνδεσης με την θηλυκή σου φύση
  Μασάζ στήθους
  Ενεργειακός Καθαρισμός μήτρας (καλύτερα όχι σε ημέρα περιόδου)
  Ενεργειακή εργασία αφύπνισης της θηλυκότητας
 • Ενότητα 2: Εσωτερικός άντρας
  Συγχώρεση του αρσενικού
  Δημιουργία χώρου για το αρσενικό μέσα σου
  Σύνδεση με τον εσωτερικό άντρα
  Συμφιλίωση με την αρσενική αρχή του ψυχισμού σου
 • Ενότητα 3: Εσωτερική γυναίκα
  Συγχώρεση του θηλυκού
  Δημιουργία χώρου για το θηλυκό μέσα σου
  Σύνδεση με την εσωτερική γυναίκα
  Συμφιλίωση με την θηλυκή αρχή του ψυχισμού σου
 • Ενότητα 4: Ιερός γάμος
  Συμφιλίωση αρσενικού θηλυκού
  Νέα ισορροπία και αρμονία
 • Ενότητα 5: Εξισορρόπηση ορμονικού συστήματος
  Ενεργειακός καθαρισμός
  Αφύπνιση και ενεργοποίηση αδένων
 • Ενότητα 6: Σεξουαλική ενέργεια για θεραπεία
  Ενεργειακός Καθαρισμός
  Θεραπεία για την ενοχή
  Εργασία με προγόνους

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 6 βιντεομαθήματα (9 ώρες βίντεο)

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα εξής:

 • γιόγκα

 • διαλογισμό

 • συνειδητή κίνηση
 • αναπνοή

 • πρόθεση

 • ενεργό οραματισμό
 • τάο

 • τάντρα

 • διαισθητική καθοδήγηση
 • ενεργειακή τέχνη

Ως γυναίκα έχεις μάθει πώς να περιορίζεις τον εαυτό σου κι όχι πώς να λάμπεις στο φως της ύπαρξης και να φαίνεσαι ή να σε αναγνωρίζουν για αυτό που πραγματικά είσαι. Από μικρή, η κοινωνία σε περιόριζε σε στερεότυπα όπου όταν δεν χώραγες έπρεπε να βολευτείς διαφορετικά δεν είχες χώρο για να ανήκεις. Όλες κάναμε προσαρμογές στο πόσο πολύ αγαπάμε ή αποδεχόμαστε τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
Όμως, αρκετά. Όσο πιο κοντά φτάνεις στην ουσία αυτού που είσαι τόσο περισσότερο θέλεις να προχωρήσεις. Η αλλαγή δεν είναι εύκολη και πολύ συχνά είναι μια ακόμη δοκιμασία, όμως αξίζει τον κόπο, ειδικά αν βαρέθηκες να ζεις στο περιθώριο αυτού που θα μπορούσες να είσαι.

Αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα αν:

 •  είσαι έτοιμη να αλλάξεις και έχεις την αποφασιστικότητα να κάνεις κάτι για αυτό
 • θέλεις να αρχίσεις να αφυπνίζεις και να χρησιμοποιείς την θηλυκή σου δύναμη αντί για την αρσενική
 • έχεις κουραστεί να δίνεις παραπάνω από όσο έχεις

 • θέλεις να δημιουργήσεις κάτι καινούριο μέσα από την καρδιά σου

 • θέλεις να συνδεθείς με βαθύτερα μέρη του είναι σου

 • είσαι έτοιμη να αφήσεις το παρελθόν και να προσκαλέσεις μια νέα ζωή

 • επιθυμείς να απολαύσεις την ζωή με τους δικούς σου όρους

Ετοιμάζεις το σώμα, τον νου και την καρδιά για να μπεις βαθύτερα στη θηλυκότητα και την φύση σου ως γυναίκα και να αρχίσεις να μαγνητίζεις πιο συμβατά με εσένα άτομα και συνθήκες ζωής ώστε να αρχίσεις να ζεις τη ζωή που ονειρεύεσαι!

Αγορά Σεμιναρίου

Συμμετοχή 111€


Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Το εισαγωγικό σεμινάριο είναι δωρεάν και διαθέσιμο εδώ:

Aξιολογήσεις Συμμετεχόντων

Agapi Orladu
Agapi Orladu
2023-12-30
Όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση μου στο Instagram για προσωπικής εξέλιξης, έτσι γνώρισα και την Μαριάννα την οποία εμπιστευτικά και πήρα μια σειρά σεμιναρίων "Άνοιγμα της θηλυκότητας" πράγματι με εξέπληξε το γεγονός πόσο ισχυρή ενεργειακή δόνηση μεταφέρει καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας μαζί της. Εδώ να τονίσω...Παρ' όλου που ήταν διαδικτυακά ένιωσα να ενεργοποιείται κάθε να κάθε σημείο του σώματος μου το οποίο δουλεύαμε, να νιώθω την αίσθηση το ξεμπλοκάρισμα του, ενεργοποίησε όλο μου το είναι του Σώματος και της Έκφρασης του λόγου μου, μιας και πάντα εξέταζα πολύ πριν μιλήσω, για ότι με απασχολούσε και στο τέλος δεν μιλούσα, άρα δεν εκδηλωνόμουν, με αποτέλεσμα να έχω έντονο ενεργειακό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Εντέλει η διαίσθηση μου με δικαίωσε και μέσα από αυτό, ενισχύθηκε κι η αυτοπεποίθηση μου να με ακούω.... να μην με αμφισβητώ ποτέ πια! "Μαριάννα, Είσαι πραγματικά απεσταλμένη, γ' αυτό που κάνεις κι έχεις πολύ δυνατές δονήσεις....Σε ευχαριστώ που βρέθηκες στον δρόμο μου και με μύησες σε αυτά τα νέα για μένα μονοπάτια... τα οποία με εσένα καθοδηγήτρια πετυχαίνω να γνωρίσω καλύτερα τον ανώτερο εαυτό μου, σου είμαι, Ευγνώμων!"🙏🙏🙏
Vasiliki Makri
Vasiliki Makri
2023-12-06
Έκανα το σεμινάριο "Άνοιγμα στη Θηλυκότητα". Με την πρώτη συνεδρία ένιωσα τη μήτρα μου να καθαρίζει και να αναζωογονείται! Το συστήνω ολόψυχα!
Elzette Le Roux
Elzette Le Roux
2023-06-07
Marianna’s compassion and grace holds beautiful space for me to see and re-member the unseen and forgotten parts of me. With her empathy superpower she helps me with words (and images) for what I feel and/or my body stored and helps me to bring shadow parts into the light. Thank you sister for sharing your gifts with me and journeying with me in healing, recognizing my wholeness to thrive in my genius!
Πόπη
Πόπη
2023-02-16
Βρήκα τη Μαριάννα τυχαία στο instagram! Διαισθητικά την εμπιστεύτηκα και μπήκα σε έναν κύκλο γυναικών. Παρ' όλο που γίνεται διαδικτυακά η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί παρά να σε κατακλείσει. Με βοηθάει στο ταξίδι θεραπείες που έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες. Ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό και το απολαμβάνω. Ηρεμία, απελευθέρωση, δύναμη είναι μόνο λίγα από αυτά που βίωσα! Να είσαι καλά Μαριάννα! Ανυπομονώ και για τη συνέχεια!
georgia georgia
georgia georgia
2023-02-13
Την Μαριάννα την ξεχώρισα γιατί είναι απλή φιλική αληθινή! Ότι σεμινάριο έχω κάνει μαζί της είναι απολαυστικό λυτρωτικό και θεραπευτικό!!
Konstantina Anagnostopoulou
Konstantina Anagnostopoulou
2023-02-13
Μία υπέροχη κοινότητα αγάπης, αποδοχής και ενδυνάμωσης η Inspirited! Κάθε φορά που συμμετέχω στις δράσεις της κοινότητας βιώνω γαλήνη, και ξυπνάει μέσα μου η θηλυκή αρχή που είναι σαν ένα πέπλο μητρικό για μένα. Ένα πέπλο αγάπης κι ευγνωμοσύνης. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε! :)
Demetra Yerolemou
Demetra Yerolemou
2023-02-13
Έχω παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα με την Μαριάννα. Έχω μείνει ενθουσιασμένη με κάθε ένα από αυτά, αλλά, κυρίως, με την ίδια που είναι πραγματικά χαρισματική. Έλαβα γνώση, εργαλεία και πρακτικές στις οποίες συχνά επιστρέφω. Θεωρώ πως δεν ήρθε τυχαία στον δρόμο μου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό! 🙏🙂

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.