Ενσωματώνοντας τον εκστατικό εαυτό

2 εργαστήρια για την σύνδεση με τις επιθυμίες της καρδιάς

Εισηγητές

Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 4-6 μ.μ. ώρα Ελλάδας
Σύνδεση με την ροή της ανοιχτής καρδιάς

Ο εκστατικός λυτρωμένος εαυτός μας είναι η αληθινή μας φύση και το εκ γενετής δικαίωμα μας. Όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την ύπαρξη μας ως επίγειο θαύμα, η ζωή μεταμορφώνεται σε εορτασμό. Τότε ο κοσμικός παλμός γίνεται ένας μαγικός αγωγός που μας ανυψώνει πέρα και πάνω από τις πληγές της ανθρώπινης μας ύπαρξης, εκεί όπου η σύνδεση με την πηγή της ζωής νικά κάθε εμπόδιο. Σας προσκαλώ σε ένα ιερό ταξίδι θάρρους και σύνδεσης με την ύπαρξη μας ως συμπαντικό δώρο και τις επιθυμίες της καρδιάς ως διαδρομή προς την θέωση στο τώρα.

Θα ξεκινήσουμε με τεχνικές που θα σoυ επιτρέψουν να συντονιστείς με εσένα σε βαθύτερο επίπεδο, να ακούσεις εσωτερικά και να απελευθερώσεις ενέργειες που δεν σε εξυπηρετούν πλέον κάνοντας χώρο για σύνδεση με την αγάπη του εαυτού και ευθυγράμμιση με τις επιθυμίες της καρδιάς σoυ Εδώ και Τώρα.

Τα εργαλεία με τα οποία θα εργαστούμε είναι ο καθοδηγούμενος διαλογισμός- ενεργός οραματισμός, η χρήσης της αναπνοής-breathwork, κίνηση-somatics, και η ηχοθεραπεία.

Χριστίνα Σιαπκαρά
Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή 30 Οκτωβρίου, 7-9 μ.μ. ώρα Ελλάδας
Τιμώ το παρελθόν, εορτάζω το παρόν, καλωσορίζω το μέλλον

Σε αυτό το εργαστήριο θα διερευνήσεις τι θέλεις να μεταμορφώσεις στη ζωή σου. Ένα μοτίβο συμπεριφοράς, το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου, μια προσέγγιση στην ζωή που δεν σε εξυπηρετεί πια.

Ύστερα από αυτή την εσωτερική διερεύνηση θα χρησιμοποιήσουμε πρακτικές ενσωμάτωσης ώστε να δημιουργηθεί χώρος για νέα πληροφορία να εισέλθει στο σώμα και τον νου.

Η πραγματική αλλαγή συμβαίνει στο σώμα και βιώνεται μέσα από το σώμα. Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου θα περάσεις μέσα από μια διαδικασία αναγέννησης ενός μέρους του εαυτού σου και θα σου δοθούν εργαλεία ώστε να σταθεροποιήσεις αυτή την αλλαγή στην καθημερινότητά σου.

Τα εργαλεία με τα οποία θα εργαστούμε είναι κυρίως η αναπνοή, ο ενεργός οραματισμός, η πρόθεση και η κίνηση.

Μαριάννα Τσίλη
Διαβάστε περισσότερα

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.