Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, 16:00 – 20:00 μ.μ ώρα Ελλάδος

Σεμινάριο για γυναίκες και άντρες διά ζώσης στον χώρο Nea Yin στο Λαγονήσι

Το σεμινάριο “Ιερή Θηλυκότητα, το Ρόδο της Καρδιάς” αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να εμβαθύνεις στη σημασία της θηλυκής αρχής και να ανακαλύψεις τον πλούτο που αυτή μπορεί να φέρει στη ζωή σου.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσεις το άνοιγμα της καρδιάς, τη σύνδεση με την ιερή θηλυκότητα και την αναγνώριση και τον σεβασμό προς τις γυναίκες προγόνους και το αρχέτυπο της μητέρας μέσα σου.

Θα μειώσεις το χάσμα ανάμεσα στο εσωτερικό αρσενικό και θηλυκό μέσα από την ανυπέρβλητη ευεργετικότητα της συμφιλίωσης, της αποδοχής και την συγχώρεσης.

Κάθε γυναίκα φέρει μέσα της τον μοναδικό πυρήνα της θηλυκής ενέργειας, ενώ κάθε άντρας έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με την ενδόμυχη θηλυκή πτυχή του εαυτού του. Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξερευνήσουμε πώς η ενδυνάμωση του θηλυκού μπορεί να εμβαθύνει την αυτογνωσία και την πνευματική εξέλιξη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Τα θέματα που θα καλύψουμε περιλαμβάνουν:

 • Την σημασία του άνοιγματος της καρδιάς και την σύνδεσή του με την αφύπνιση της εσωτερικής μας δύναμης.
 • Την ανάδυση της θηλυκής αρχής και της ενδόμυχης σοφίας που φέρουμε.
 • Την επισκόπηση της διαρκούς συνέχειας του θηλυκού μοτίβου στις γενιές μας.
 • Τον σεβασμό και την αναγνώριση των προγόνων και την επίδρασή τους στη ζωή μας.
 • Πρακτικές ασκήσεις και τεχνικές για την ενδυνάμωση και την ισορροπία της θηλυκής ενέργειας.

Ο τρόπος με τον οποίο θα εργαστούμε περιλαμβάνει:

 • Ασκήσεις ενσωμάτωσης, οι οποίες περιλαμβάνουν κίνηση, χορό, τάι τσι, αναπνοές κλπ.
 • Γράψιμο, ζωγραφική και έκφραση
 • Ασκήσεις διασύνδεσης (σε ζευγάρια)
 • Οραματισμό σε συνδυασμό με διαλογισμό
 • Ιεροτελεστία

Με την καθοδήγηση που θα λάβεις από την θηλυκή αρχή μέσα από αυτές τις πρακτικές (τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες) θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό σου, να ενδυναμώσεις την εσωτερική σου ισορροπία και να εμβαθύνεις τη σχέση σου με τη θηλυκή (και αρσενική) πτυχή του εαυτού σου.

Εάν επιθυμείς να ανοίξεις την καρδιά σου στην ιερή θηλυκότητα και να εξερευνήσεις τις βαθύτερες πτυχές της, το σεμινάριο “Ιερή Θηλυκότητα, το Ρόδο της Καρδιάς” είναι η ευκαιρία που περίμενες!

Έλα να μοιραστούμε αυτήν την αξιόλογη εμπειρία και να βυθιστούμε στον κόσμο της θηλυκότητας με σεβασμό, ενότητα και ανοιχτή καρδιά και μυαλό!

Ιερή Θηλυκότητα, το Ρόδο της Καρδιάς

Συμπλήρωσε τη παρακάτω Φόρμα και δήλωσε συμμετοχή στο διά ζώσης σεμινάριο στο Λαγονήσι. Όσοι από εσάς δηλώσετε συμμετοχή θα σας συνδέσω μεταξύ σας για να κανονίσετε μεταφορά (εάν χρειάζεστε).

Αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα αν:

 • θέλεις να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου
 • επιθυμείς να ανοίξεις την καρδιά σου

 • σκοπεύεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου και με τους ανθρώπους γύρω σου
 • θέλεις να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου

 • επιθυμείς να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις επιλογές που κάνεις στην ζωή σου
 • θέλεις να αρχίσεις να προσκαλείς περισσότερη γαλήνη και αγάπη στη ζωή σου
Στη συνάντησή μας θα χρησιμοποιήσουμε πολύτιμο υλικό από αρχαίες παραδόσεις ώστε να υπάρχει θεραπεία, ασφάλεια και σθένος, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο ενεργειακό/διαισθητικό μέρος του σεμιναρίου, όπου εργαζόμαστε ακόμη βαθύτερα σε κβαντικό επίπεδο και με βάση τις πολλαπλές διαστάσεις της ύπαρξής μας (ενεργειακό σώμα, προηγούμενες ζωές, προγονικό πεδίο, μελλοντικοί εαυτοί).  
 
Στη σελίδα μας στο youtube μπορείς να βρεις δωρεάν σεμινάρια όπως αυτό Άνοιγμα στη Θηλυκότητα ώστε να πάρεις μια ιδέα από την εργασία που κάνουμε.

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα εξής:

 • γιόγκα
 • συνειδητή κίνηση
 • αναπνοές
 • διαλογισμό
 • έκφραση

 • δήλωση πρόθεσης

 • ενεργό οραματισμό

 • ταοισμό

 • τάντρα

 • χορό

 • ενεργειακές τέχνες

Σε προσκαλώ να μας ακολουθήσεις κάνοντας εγγραφή στο site ώστε να λαμβάνεις όλες μας τις ενημερώσεις! 

Για οποιεσδήποτε απορίες είμαι στη διάθεσή σου μέσα από email ή στα Social Media της Inspirited, που μπορείς να βρεις κάτω κάτω στη σελίδα.

Με αγάπη και φως,

Μαριάννα Τσίλη 

Δήλωσε Συμμετοχή στο Σεμινάριο 25€


Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Aξιολογήσεις Συμμετεχόντων

Agapi Orladu
Agapi Orladu
2023-12-30
Όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση μου στο Instagram για προσωπικής εξέλιξης, έτσι γνώρισα και την Μαριάννα την οποία εμπιστευτικά και πήρα μια σειρά σεμιναρίων "Άνοιγμα της θηλυκότητας" πράγματι με εξέπληξε το γεγονός πόσο ισχυρή ενεργειακή δόνηση μεταφέρει καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας μαζί της. Εδώ να τονίσω...Παρ' όλου που ήταν διαδικτυακά ένιωσα να ενεργοποιείται κάθε να κάθε σημείο του σώματος μου το οποίο δουλεύαμε, να νιώθω την αίσθηση το ξεμπλοκάρισμα του, ενεργοποίησε όλο μου το είναι του Σώματος και της Έκφρασης του λόγου μου, μιας και πάντα εξέταζα πολύ πριν μιλήσω, για ότι με απασχολούσε και στο τέλος δεν μιλούσα, άρα δεν εκδηλωνόμουν, με αποτέλεσμα να έχω έντονο ενεργειακό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Εντέλει η διαίσθηση μου με δικαίωσε και μέσα από αυτό, ενισχύθηκε κι η αυτοπεποίθηση μου να με ακούω.... να μην με αμφισβητώ ποτέ πια! "Μαριάννα, Είσαι πραγματικά απεσταλμένη, γ' αυτό που κάνεις κι έχεις πολύ δυνατές δονήσεις....Σε ευχαριστώ που βρέθηκες στον δρόμο μου και με μύησες σε αυτά τα νέα για μένα μονοπάτια... τα οποία με εσένα καθοδηγήτρια πετυχαίνω να γνωρίσω καλύτερα τον ανώτερο εαυτό μου, σου είμαι, Ευγνώμων!"🙏🙏🙏
Vasiliki Makri
Vasiliki Makri
2023-12-06
Έκανα το σεμινάριο "Άνοιγμα στη Θηλυκότητα". Με την πρώτη συνεδρία ένιωσα τη μήτρα μου να καθαρίζει και να αναζωογονείται! Το συστήνω ολόψυχα!
Elzette Le Roux
Elzette Le Roux
2023-06-07
Marianna’s compassion and grace holds beautiful space for me to see and re-member the unseen and forgotten parts of me. With her empathy superpower she helps me with words (and images) for what I feel and/or my body stored and helps me to bring shadow parts into the light. Thank you sister for sharing your gifts with me and journeying with me in healing, recognizing my wholeness to thrive in my genius!
Πόπη
Πόπη
2023-02-16
Βρήκα τη Μαριάννα τυχαία στο instagram! Διαισθητικά την εμπιστεύτηκα και μπήκα σε έναν κύκλο γυναικών. Παρ' όλο που γίνεται διαδικτυακά η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί παρά να σε κατακλείσει. Με βοηθάει στο ταξίδι θεραπείες που έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες. Ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό και το απολαμβάνω. Ηρεμία, απελευθέρωση, δύναμη είναι μόνο λίγα από αυτά που βίωσα! Να είσαι καλά Μαριάννα! Ανυπομονώ και για τη συνέχεια!
georgia georgia
georgia georgia
2023-02-13
Την Μαριάννα την ξεχώρισα γιατί είναι απλή φιλική αληθινή! Ότι σεμινάριο έχω κάνει μαζί της είναι απολαυστικό λυτρωτικό και θεραπευτικό!!
Konstantina Anagnostopoulou
Konstantina Anagnostopoulou
2023-02-13
Μία υπέροχη κοινότητα αγάπης, αποδοχής και ενδυνάμωσης η Inspirited! Κάθε φορά που συμμετέχω στις δράσεις της κοινότητας βιώνω γαλήνη, και ξυπνάει μέσα μου η θηλυκή αρχή που είναι σαν ένα πέπλο μητρικό για μένα. Ένα πέπλο αγάπης κι ευγνωμοσύνης. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε! :)
Demetra Yerolemou
Demetra Yerolemou
2023-02-13
Έχω παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα με την Μαριάννα. Έχω μείνει ενθουσιασμένη με κάθε ένα από αυτά, αλλά, κυρίως, με την ίδια που είναι πραγματικά χαρισματική. Έλαβα γνώση, εργαλεία και πρακτικές στις οποίες συχνά επιστρέφω. Θεωρώ πως δεν ήρθε τυχαία στον δρόμο μου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό! 🙏🙂

Ένα σεμινάριο για να πάρεις μια ιδέα για την εργασία μας

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.