15:00 – 18:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής ανά σεμινάριο: 25€ +ΦΠΑ

Σε αυτό το σεμινάριο θα εργαστούμε με τις θηλυκές και τις αρσενικές πτυχές του εαυτού μας, μέσα από πολλές διαφορετικές πρακτικές και με την δύναμη της καρδιάς και της ομάδας.

Το σεμινάριο έχει συγκεκριμένη θεματολογία που αφορά την εσωτερική εξισορρόπηση των αντιθέτων (φως – σκοτάδι, αρσενικό – θηλυκό, καλό – κακό, όμορφο – άσχημο κ.ο.κ). Η ισορροπία και η αρμονία είναι μια κατάσταση που επιτρέπει μεγαλύτερη πρόσβαση στο ανώτερό μου δυναμικό, και επιτρέπει περισσότερη ροή δημιουργικής ενέργειας μέσα από το σώμα μου ώστε να υλοποιώ με μεγαλύτερη ευκολία!

Γίνεται εργασία με το σώμα, τον νου και την καρδιά, αλλά κυρίως με τη σχέση με τους άλλους και το πώς γίνεται καθρέφτισμα και των δύο μέσα από την δυναμική αυτού του συσχετισμού.

Θα χρησιμοποιήσουμε ως εργαλεία τον χορό, την κίνηση, την αναπνοή, τις ασκήσεις σε ζευγάρια ή σε μικρές ομάδες, τον διαλογισμό, τον οραματισμό και την ιεροτελεστία. Φυσικά, σημαντικό κάθε φορά είναι και το μοίρασμα σε κύκλο και το χτίσιμο της εγγύτητας μέσα από άνοιγμα καρδιάς και νου, μέσα από την αίσθηση της ασφάλειας και του ανήκειν.

Ananda Unity, Σφηττίων 10, Πετράλωνα

15:00 – 18:00 μ.μ.

Κόστος: 25€ + ΦΠΑ

Εργαζόμαστε με την ένωση Shiva (αρσενικό, συνειδητότητα) και Shakti (θηλυκό, ενέργεια), το πάντρεμα καρδιάς και νου, φέρνοντας συνοχή και ροή στο δονητικό πεδίο – το δικό μας, της ομάδας και του συνόλου.

Χορός, ασκήσεις σε ομάδες, κύκλοι διαλογισμού και θεραπείας νου και καρδιάς, εμβάθυνση στην σχέση σου με την θηλυκή και την αρσενική πλευρά, είναι ένα μέρος μόνο από το ταξίδι των διόμισι ωρών που διανύουμε κάθε φορά.

Χρησιμοποιούμε αρκετές από τις ασκήσεις της νεο-τάντρα και της ταοϊστικής παράδοσης, αλλά και μεταμορφωτικά κρίγια από την κουνταλίνι γιόγκα.

Εάν είσαι έτοιμος-η για:

 • ένα εσωτερικό άλμα
 • να μειώσεις το χάσμα ανάμεσα στο συνειδητό και το υποσυνείδητο
 • να συμφιλιώσεις το θηλυκό και το αρσενικό μέσα σου
 • να συνδέσεις νου και καρδιά
 • να διευρύνεις τον νου και το εύρος των δυνατοτήτων σου
 • να ενώσεις το σεξ με την καρδιά και τις ανώτερες διαστάσεις
 • να απολαμβάνεις βαθύτερα τη ζωή

Τότε σε περιμένουμε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Ananda Unity στα Πετράλωνα!

Η μεταμόρφωση απαιτεί και διασκέδαση, οπότε ετοιμάσου να γελάσεις (και ενδεχομένως και να κλάψεις!)!

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 • γιόγκα

 • συνειδητή κίνηση

 • ασκήσεις αναπνοών

 • διαλογισμό

 • ήχο / φωνή

 • ιεροτελεστία

 • οραματισμό

 • ταοϊσμό

 • τάντρα

 • χορό

 • ενεργειακές τέχνες

Η ομάδα είναι συνδημιουργία! Έλα κι εσύ ώστε να προσθέσουμε κι άλλα υλικά σε αυτή τη μοναδική συνταγή ατομικής και συλλογικής μεταμόρφωσης. Η σύνθεση των ενεργειακών εργαλείων και των διαφορετικών ποιοτήτων όλων όσων συμμετέχουν κάθε φορά δημιουργεί νέες δυνατότητες και δυναμικό για διεύρυνση και άνοιγμα σε όλα τα επίπεδα!

Η ομάδα είναι το μέλλον, και ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας δημιουργός και ηγέτης μέσα από την ομάδα και από την προσωπική εργασία με τον εαυτό.

Για οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεσή σου μέσα από τα σόσιαλ ή μέσω ιμειλ και τηλεφώνου από το σάιτ.

Με αγάπη και φως,

Μαρία-Άννα

Inspirited

Living an inspired life in tune with Spirit

Κάνε εγγραφή εδώ για να κρατήσεις την θέση σου για το σεμινάριο!

Μαρία-Άννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Έχουνε πει για εμάς…

Agapi Orladu
Agapi Orladu
2023-12-30
Όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση μου στο Instagram για προσωπικής εξέλιξης, έτσι γνώρισα και την Μαριάννα την οποία εμπιστευτικά και πήρα μια σειρά σεμιναρίων "Άνοιγμα της θηλυκότητας" πράγματι με εξέπληξε το γεγονός πόσο ισχυρή ενεργειακή δόνηση μεταφέρει καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας μαζί της. Εδώ να τονίσω...Παρ' όλου που ήταν διαδικτυακά ένιωσα να ενεργοποιείται κάθε να κάθε σημείο του σώματος μου το οποίο δουλεύαμε, να νιώθω την αίσθηση το ξεμπλοκάρισμα του, ενεργοποίησε όλο μου το είναι του Σώματος και της Έκφρασης του λόγου μου, μιας και πάντα εξέταζα πολύ πριν μιλήσω, για ότι με απασχολούσε και στο τέλος δεν μιλούσα, άρα δεν εκδηλωνόμουν, με αποτέλεσμα να έχω έντονο ενεργειακό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Εντέλει η διαίσθηση μου με δικαίωσε και μέσα από αυτό, ενισχύθηκε κι η αυτοπεποίθηση μου να με ακούω.... να μην με αμφισβητώ ποτέ πια! "Μαριάννα, Είσαι πραγματικά απεσταλμένη, γ' αυτό που κάνεις κι έχεις πολύ δυνατές δονήσεις....Σε ευχαριστώ που βρέθηκες στον δρόμο μου και με μύησες σε αυτά τα νέα για μένα μονοπάτια... τα οποία με εσένα καθοδηγήτρια πετυχαίνω να γνωρίσω καλύτερα τον ανώτερο εαυτό μου, σου είμαι, Ευγνώμων!"🙏🙏🙏
Vasiliki Makri
Vasiliki Makri
2023-12-06
Έκανα το σεμινάριο "Άνοιγμα στη Θηλυκότητα". Με την πρώτη συνεδρία ένιωσα τη μήτρα μου να καθαρίζει και να αναζωογονείται! Το συστήνω ολόψυχα!
Elzette Le Roux
Elzette Le Roux
2023-06-07
Marianna’s compassion and grace holds beautiful space for me to see and re-member the unseen and forgotten parts of me. With her empathy superpower she helps me with words (and images) for what I feel and/or my body stored and helps me to bring shadow parts into the light. Thank you sister for sharing your gifts with me and journeying with me in healing, recognizing my wholeness to thrive in my genius!
Πόπη
Πόπη
2023-02-16
Βρήκα τη Μαριάννα τυχαία στο instagram! Διαισθητικά την εμπιστεύτηκα και μπήκα σε έναν κύκλο γυναικών. Παρ' όλο που γίνεται διαδικτυακά η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί παρά να σε κατακλείσει. Με βοηθάει στο ταξίδι θεραπείες που έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες. Ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό και το απολαμβάνω. Ηρεμία, απελευθέρωση, δύναμη είναι μόνο λίγα από αυτά που βίωσα! Να είσαι καλά Μαριάννα! Ανυπομονώ και για τη συνέχεια!
georgia georgia
georgia georgia
2023-02-13
Την Μαριάννα την ξεχώρισα γιατί είναι απλή φιλική αληθινή! Ότι σεμινάριο έχω κάνει μαζί της είναι απολαυστικό λυτρωτικό και θεραπευτικό!!
Konstantina Anagnostopoulou
Konstantina Anagnostopoulou
2023-02-13
Μία υπέροχη κοινότητα αγάπης, αποδοχής και ενδυνάμωσης η Inspirited! Κάθε φορά που συμμετέχω στις δράσεις της κοινότητας βιώνω γαλήνη, και ξυπνάει μέσα μου η θηλυκή αρχή που είναι σαν ένα πέπλο μητρικό για μένα. Ένα πέπλο αγάπης κι ευγνωμοσύνης. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε! :)
Demetra Yerolemou
Demetra Yerolemou
2023-02-13
Έχω παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα με την Μαριάννα. Έχω μείνει ενθουσιασμένη με κάθε ένα από αυτά, αλλά, κυρίως, με την ίδια που είναι πραγματικά χαρισματική. Έλαβα γνώση, εργαλεία και πρακτικές στις οποίες συχνά επιστρέφω. Θεωρώ πως δεν ήρθε τυχαία στον δρόμο μου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό! 🙏🙂

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.