Διαδικτυακό εργαστήριο στην πανσέληνο

Δωρεάν Διαδικτυακό εργαστήριο με την Ελένη Φλέρη στην πανσέληνο

Κάθε νέο έτος είθισται να «ευχόμαστε» τα καλύτερα, εκφράζοντας έτσι την διαχωριστική πεποίθηση ότι κάτι είναι καλό ή κακό και μάλιστα την υποκειμενική προσωπική μας κρίση για το τι είναι καλό και τι κακό, κατευθύνοντας αντίστοιχα τον οραματισμό και τις επιθυμίες μας, για εμάς, τους αγαπημένους μας και την ζωή μας.

Ένα Ολόγιομο Φεγγάρι, όπως η Πανσέληνος του Ιανουαρίου την οποία θα βρεθούμε, είναι η ευκαιρία να Κατανοήσουμε πως όπως το Φεγγάρι έτσι και το Όλον, Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο μέρος του φωτίζεται ή παραμένει στο σκοτάδι, πόσο μεγάλο μέρος του δηλαδή μπορούμε να Αντιληφθούμε, είναι Πάντα Ολόκληρο ως Σύνολο και κάθε τμήμα του είναι Εξίσου Σημαντικό και Απαραίτητο για να Εμπειραθούμε την Ολότητα.

Έτσι και η Πραγματικότητα μας, μέσα από τον Σύνολο των Εμπειριών τις οποίες εμείς υποκειμενικά χαρακτηρίζουμε ως καλές ή κακές, Εκφράζει την Ολότητα της Ύπαρξης μας και δεν θα μπορούσε να συμβαίνει αλλιώς! Μόνο Αγκαλιάζοντας το Όλον, την Ολότητα της Ζωής μας, Μπορούμε να Είμαστε Πλήρης και Ευθυγραμμισμένοι στο Παρόν μας. Μόνο Αγκαλιάζοντας το Όλον, μπορούμε να μιλάμε για Αληθινή Αγάπη και Αποδοχή του Εαυτού μας και της Ζωής μας Ολόκληρης!

Μέσα από αυτήν την Αγκαλιά μπορούμε να Επαναφέρουμε την Ειρήνη στη Ζωή μας, Κάνοντας Χώρο για την Βαθύτερη Κατανόηση της Σοφίας με την οποία Λειτουργεί η ίδια η Ζωή που Εκφράζεται και Εμπειράται μέσα από εμάς, Βιώνοντας τον Ένα Ολοκληρωτικό Εαυτό της ως Πραγματικότητα!

Μέσα από αυτήν την Ευθυγράμμιση μπορούμε να Συντονιστούμε με τις Βαθύτερες Σοφές Επιθυμίες της ίδιας μας της Ύπαρξης, πέρα και πίσω από τα εγωιστικά περιοριστικά μας Πιστεύω. Μπορούμε να Απελευθερώσουμε την φοβική ανάγκη ελέγχου της πορείας, Αποκαθιστώντας την Εμπιστοσύνη μας στην Ύψιστη Έκβαση της Ζωής.

Ας Ανοίξουμε Μαζί την Καρδιά μας με αυτήν την Ολόγιομη Αγκαλιά και Ας μας Επιτρέψουμε να Αντικρύσουμε το Θαύμα της Ζωής που Εκφράζεται από Εμάς, για Εμάς, με την Αγάπη και την Σοφία της Ύπαρξης! Ας Ανοίξουμε Μαζί την Αγκαλιά μας με Ανιδιοτελή Αγάπη και Αποδοχή και Ας Υποδεχτούμε την Ολότητα αυτού του Νέου Έτους, με Θαυμασμό και Εμπιστοσύνη!

Εισηγήτρια

Ελένη Φλέρη

Η ενασχόληση μου με την Συμβουλευτική ξεκίνησε ερασιτεχνικά στην Θέληση μου να Γνωρίσω και να Κατανοήσω τον Εαυτό μου και εξελίχθηκε σε μία μεγάλη Αγάπη, την οποία εξασκώ πλέον επαγγελματικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.
Μέσα από ποικίλα μονοπάτια θεραπευτικής αυτογνωσίας στα οποία μαθήτευσα και αρκετά χρόνια πρακτικής, υποστηρίζω πλέον το ταξίδι του κάθε ενός μας, λειτουργώντας ως ένας μεγάλος Καθρέφτης που αντανακλά τη Σοφία της Πορείας μας και την Ικανότητα μας να Στραφούμε Εντός και να Αγκαλιάσουμε με Αποδοχή και Αγάπη το Σύνολο της Ύπαρξης μας.
Δημιούργησα το Reflection Therapy System © (Σύστημα Θεραπευτικής Αντανάκλασης) ως ένα υπέροχο εργαλείο Αυτογνωσίας και Θεραπείας, μέσα από την Αναγνώριση του Εαυτού μας στις Αντανακλάσεις-Προβολές που βιώνουμε ως Πραγματικότητα μας. Αναγνωρίζοντας τον Εαυτό μας σε αυτήν, με πρακτική εφαρμογή της Σοφίας «Όπως Μέσα, έτσι και Έξω», το άτομο Απελευθερώνεται από την θυματοποίηση και Αποδέχεται την Ευθύνη του και άρα την Δύναμη του να Μεταμορφώσει τον Εσωτερικό του Κόσμο και άρα την Εξωτερική του Εμπειρία.
Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι δίπλα σας, σε αυτό το τόσο σημαντικό και προσωπικό ταξίδι για τον κάθε ένα, με Πρόθεση την Αποδοχή και Αγάπη της Πραγματικότητας και την Αναγνώριση πως τα Πάντα Λειτουργούν Από Εμάς, Για Εμάς και Προς το Ύψιστο Όφελος μας. Με Πρόθεση την Πλήρη Αποδοχή και Αγάπη της Ολότητας, Επαναφέροντας την Γαλήνη της Ύπαρξης μας στη Ζωή μας!

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.