Οδεύοντας προς την αφύπνιση του ερωτικού και πνευματικού σου δυναμικού

τάντρα, ταοϊσμός της σεξουαλικότητας και ενεργειακές τέχνες

Διαδικτυακά,  5 βιντεομαθήματα

Τιμή 160€

Τα πρόγραμμα είναι ως εξής:

14/09/23: Εσωτερικό παιδί
δημιουργία χώρου μέσω της συγχώρεσης
εργασία με την αναπνοή και την κίνηση
οραματισμός

21/09/23: Κόρη
ξεκίνημα εξερεύνησης αισθήσεων
χορός, shaking
εργασία με ήχο
shakti meditation
επαφή με την αθωότητα της σεξουαλικότητας

28/09/23: Άγρια Γυναίκα
διεύρυνση αισθήσεων
μασάζ στήθους
εργασία με yoni egg (ή χωρίς) για yoni de-armouring
επανασύνδεση με την δύναμή σου

05/10/23: Σοφή Γυναίκα
βαθύτερη διεύρυνση και εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων αισθήσεων
από τη συμπίεση στη διεύρυνση
ταντρικές τεχνικές ανάδυσης της σεξουαλικής ενέργειας
ανάκτηση εσωτερικής σοφίας

12/10/23: Αφυπνισμένη Γυναίκα
οραματισμός
αφύπνιση με οργασμική ενέργεια
μικροκοσμική περιστροφή (microcosmic orbit)
σύνδεση με την Θεά μέσα σου

Αυτόν τον Σεπτέμβριο σε προσκαλώ σε ένα ταξίδι απελευθέρωσης του ερωτικού και δημιουργικού σου δυναμικού, μέσα από την εξερεύνηση των αισθήσεων, των συναισθημάτων και των πεποιθήσεων που δεν εξυπηρετούν πλέον το στάδιο στο οποίο βρίσκεσαι στην εξέλιξή σου.
Έχεις νιώσει ότι οι εμπειρίες σου θα μπορούσαν να είναι πολύ βαθύτερες, κι ότι η σύνδεσή σου με τον εαυτό, τους φίλους ή συντρόφους σου, αλλά και η επαφή με τον αόρατο κόσμο, μπορούν να αναβαθμιστούν ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με την επιθυμία ή αποφασιστικότητα της καρδιάς.
Αυτές τις πέντε εβδομάδες θα εργαστούμε με τη διαχείριση συναισθημάτων, την απελευθέρωση από μοτίβα που δεν εξυπηρετούν το ανώτερο καλό, την εμβάθυνση στις αισθήσεις και την εκλέπτυνση της σεξουαλικής ενέργειας σε δημιουργική και πνευματική διεύρυνση και διαύγεια.
Έχει έρθει η ώρα να ανακτήσεις τα χαμένα κομμάτια της θηλυκής σου φύσης και των αρσενικών σου δυνατοτήτων. Η συγκεκριμένη εργασία αφορά μόνο γυναίκες διότι θα εργαστούμε με την γυναικεία ανατομία, διευρύνοντας το ερωτικό, δημιουργικό και συνειδησιακό δυναμικό ταυτόχρονα μέσα από ποικίλες πρακτικές και τεχνικές σε φυσικό και ενεργειακό επίπεδο (κίνηση, χορός, ήχος, οραματισμός, τάντρα, ταοϊσμός, διαλογισμός, αναπνοές, γιόγκα, τσι γκονγκ).

Διαδικτυακά, 5 εβδομάδες, 5 σεμινάρια

160€ 

Αυτή η εργασία είναι για εσένα αν:

 • Θέλεις να εμβαθύνεις τη σχέση σου με τον εαυτό, τους άλλους και το Όλον.

 • Επιθυμείς να νιώσεις εσωτερική ανάταση, ελαφρότητα και διαύγεια σε σώμα, νου και πνεύμα.

 • Είσαι έτοιμη να αναβαθμίσεις την σεξου@λική, ερωτικ* και συναισθηματική σου ζωή.

 • Σε εμπνέει να αρχίσεις να ενώνεσαι με την μελλοντική εκδοχή του εαυτού σου, που ξέρεις ότι μπορείς να γίνεις και που βρίσκει τρόπους να απολαμβάνει την ζωή ό,τι και να έχει να αντιμετωπίσει.

 • Θέλεις να ελευθερωθείς από αόρατα δεσμά και περιορισμούς που νιώθεις ότι δεν χρειάζεσαι και σε τραβάνε πίσω.

 • Νιώθεις ότι κρύβεις μέσα σου μια ιέρεια, θεά, βασίλισσα, πολεμίστρια, βαθιά δύναμη κ.ά., που ακόμη δεν είχες την ευκαιρία να την αφήσεις να αναδυθεί.

 • Είσαι έτοιμη να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια για τον εαυτό σου γιατί το αξίζεις και γιατί πραγματικά είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Ζούμε σε μια περίοδο πολύ γρήγορης αλλαγής και μεταμόρφωσης, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία όπου έχουμε την δυνατότητα να εξελιχτούμε πολύ γρηγορότερα από ότι σε οποιαδήποτε άλλη. Σε αυτά τα σεμινάρια θα εργαστούμε με βάση αυτή την δυνατότητα και το δυναμικό της ατομικής και συλλογικής μας εξέλιξης ως ανθρωπότητας.

Σε κάθε συνάντηση χρησιμοποιούμε πολύτιμο υλικό από αρχαίες παραδόσεις ώστε να υπάρχει θεραπεία, ασφάλεια και σθένος, ώστε να προχωρήσουμε στο ενεργειακό/διαισθητικό μέρος του σεμιναρίου, όπου εργαζόμαστε ακόμη βαθύτερα σε κβαντικό επίπεδο και με βάση τις πολλαπλές διαστάσεις της ύπαρξής μας (ενεργειακό σώμα, προηγούμενες ζωές, προγονικό πεδίο, μελλοντικοί εαυτοί).

Στη σελίδα μας στο youtube θα βρεις το πρώτο από τα 6 συνολικά σεμινάρια της σειράς Αίσθηση και αισθησι@σμός, που ονομάζεται Συναισθηματική Αλχημεία ώστε να πάρεις μια ιδέα για την εργασία που θα κάνουμε.

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα εξής:

 • γιόγκα

 • συνειδητή κίνηση

 • αναπνοές
 • διαλογισμό

 • φωνή

 • πρόθεση
 • ενεργό οραματισμό

 • ταοισμό

 • τάντρα

 • χορός
 • διαισθητική καθοδήγηση
 • ενεργειακή τέχνη

Τα σεμινάρια θα παραμείνουν στη διάθεσή σου και κάθε εβδομάδα υπάρχει εργασία για το σπίτι (αν το επιθυμείς και αν έχεις την δυνατότητα) ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να πας όσο το δυνατόν βαθύτερα στην αφύπνιση του δυναμικού σου.

Αγορά Σεμιναρίου

160€ 


Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Το πρώτο από την σειρά σεμιναρίων “Αίσθηση και αισθησι@σμός”, η “Συναισθηματική αλχημεία”, είναι δωρεάν εδώ:

Aξιολογήσεις Συμμετεχόντων

Agapi Orladu
Agapi Orladu
2023-12-30
Όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση μου στο Instagram για προσωπικής εξέλιξης, έτσι γνώρισα και την Μαριάννα την οποία εμπιστευτικά και πήρα μια σειρά σεμιναρίων "Άνοιγμα της θηλυκότητας" πράγματι με εξέπληξε το γεγονός πόσο ισχυρή ενεργειακή δόνηση μεταφέρει καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας μαζί της. Εδώ να τονίσω...Παρ' όλου που ήταν διαδικτυακά ένιωσα να ενεργοποιείται κάθε να κάθε σημείο του σώματος μου το οποίο δουλεύαμε, να νιώθω την αίσθηση το ξεμπλοκάρισμα του, ενεργοποίησε όλο μου το είναι του Σώματος και της Έκφρασης του λόγου μου, μιας και πάντα εξέταζα πολύ πριν μιλήσω, για ότι με απασχολούσε και στο τέλος δεν μιλούσα, άρα δεν εκδηλωνόμουν, με αποτέλεσμα να έχω έντονο ενεργειακό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Εντέλει η διαίσθηση μου με δικαίωσε και μέσα από αυτό, ενισχύθηκε κι η αυτοπεποίθηση μου να με ακούω.... να μην με αμφισβητώ ποτέ πια! "Μαριάννα, Είσαι πραγματικά απεσταλμένη, γ' αυτό που κάνεις κι έχεις πολύ δυνατές δονήσεις....Σε ευχαριστώ που βρέθηκες στον δρόμο μου και με μύησες σε αυτά τα νέα για μένα μονοπάτια... τα οποία με εσένα καθοδηγήτρια πετυχαίνω να γνωρίσω καλύτερα τον ανώτερο εαυτό μου, σου είμαι, Ευγνώμων!"🙏🙏🙏
Vasiliki Makri
Vasiliki Makri
2023-12-06
Έκανα το σεμινάριο "Άνοιγμα στη Θηλυκότητα". Με την πρώτη συνεδρία ένιωσα τη μήτρα μου να καθαρίζει και να αναζωογονείται! Το συστήνω ολόψυχα!
Elzette Le Roux
Elzette Le Roux
2023-06-07
Marianna’s compassion and grace holds beautiful space for me to see and re-member the unseen and forgotten parts of me. With her empathy superpower she helps me with words (and images) for what I feel and/or my body stored and helps me to bring shadow parts into the light. Thank you sister for sharing your gifts with me and journeying with me in healing, recognizing my wholeness to thrive in my genius!
Πόπη
Πόπη
2023-02-16
Βρήκα τη Μαριάννα τυχαία στο instagram! Διαισθητικά την εμπιστεύτηκα και μπήκα σε έναν κύκλο γυναικών. Παρ' όλο που γίνεται διαδικτυακά η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί παρά να σε κατακλείσει. Με βοηθάει στο ταξίδι θεραπείες που έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες. Ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό και το απολαμβάνω. Ηρεμία, απελευθέρωση, δύναμη είναι μόνο λίγα από αυτά που βίωσα! Να είσαι καλά Μαριάννα! Ανυπομονώ και για τη συνέχεια!
georgia georgia
georgia georgia
2023-02-13
Την Μαριάννα την ξεχώρισα γιατί είναι απλή φιλική αληθινή! Ότι σεμινάριο έχω κάνει μαζί της είναι απολαυστικό λυτρωτικό και θεραπευτικό!!
Konstantina Anagnostopoulou
Konstantina Anagnostopoulou
2023-02-13
Μία υπέροχη κοινότητα αγάπης, αποδοχής και ενδυνάμωσης η Inspirited! Κάθε φορά που συμμετέχω στις δράσεις της κοινότητας βιώνω γαλήνη, και ξυπνάει μέσα μου η θηλυκή αρχή που είναι σαν ένα πέπλο μητρικό για μένα. Ένα πέπλο αγάπης κι ευγνωμοσύνης. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε! :)
Demetra Yerolemou
Demetra Yerolemou
2023-02-13
Έχω παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα με την Μαριάννα. Έχω μείνει ενθουσιασμένη με κάθε ένα από αυτά, αλλά, κυρίως, με την ίδια που είναι πραγματικά χαρισματική. Έλαβα γνώση, εργαλεία και πρακτικές στις οποίες συχνά επιστρέφω. Θεωρώ πως δεν ήρθε τυχαία στον δρόμο μου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό! 🙏🙂

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.