Διαδικτυακό σεμινάριο: Αναπνέω – Δημιουργώ – Απολαμβάνω, Eργαστήρι Βreathwork

Αναπνέω – Δημιουργώ – Απολαμβάνω, Eργαστήρι Βreathwork

Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο 09-05-2021

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το εργαστήρι Breathwork για να προσεγγίσουμε την αφθονία και την ευφορία που βρίσκεται μέσα μας με βάση το πιο θεμελιώδες και ταυτόχρονα απλό εργαλείο που διαθέτουμε: την αναπνοή μας.

Σε αυτή τη 1,5 ώρα:

θα έρθουμε σε επαφή με τον τρόπο που αναπνέουμε και το πώς επηρεάζει τη ζωή μας
θα παίξουμε και θα χαλαρώσουμε με αναπνευστικές ασκήσεις
θα χρησιμοποιήσουμε την αναπνοή σε συνδυασμό με καθοδηγούμενο οραματισμό για απελευθέρωση του παλιού και δημιουργία του καινούριου που επιθυμεί ο καθένας
Το εργαστήρι είναι κατάλληλο για όλους και δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία.

Στην απόλαυσή του θα μας βοηθήσουν άνετα ρούχα, ήσυχος χώρος και διάθεση για εξερεύνηση!

Σας περιμένουμε!

Εισηγητές

Κωνσταντίνος & Ολυάννα

Είμαστε ο Κωνσταντίνος και η Ολυάννα, συνοδοιπόροι στο μαγικό ταξίδι της ζωής και ένθερμοι υποστηρικτές των απεριόριστων δυνατοτήτων του ανθρώπου να δημιουργεί και να απολαμβάνει. Μαζί ταξιδεύουμε, μαθαίνουμε, ανακαλύπτουμε και επικοινωνούμε το όραμά μας για αρμονική συμβίωση ολόκληρης της δημιουργίας.

Είμαστε πιστοποιημένοι Rebirthing Breathwork Practitioners από το Rebirthing Breathwork International (RBI). Μέσα από συνεδρίες, εργαστήρια και σεμινάρια με το γενικό προφίλ «Breath ‘n’ Joy» προωθούμε την αύξηση της επίγνωσης της αναπνοής και την εκμάθηση απλών τεχνικών για ευζωία, χαρά και εσωτερική ισορροπία στην καθημερινή μας ζωή. Από το 2013 ασχολούμαστε επίσης μαζί και συστηματικά με διαλογισμό και ενεργειακές πρακτικές, οργανώνοντας, παρουσιάζοντας και συμμετέχοντας σε αντίστοιχα σεμινάρια και συλλογικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραζόμαστε τη διάθεση για Ζωή και Εξερεύνηση με όποιον το επιθυμεί!

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.