Ανοίγω στην απόλαυση – Μαγνητικός εαυτός, Μαγνητίζω αυτό που είμαι

Ανοίγω στην απόλαυση

Τέταρτη συνάντηση!

Μαγνητικός εαυτός, μαγνητίζω αυτό που είμαι.

Σε αυτή τη συνάντηση ενεργοποιούμε τη μαγνητική μας ικανότητα υλοποίησης μέσα από μια πρακτική αναπνοών και οραματισμού!

Το πεδίο της καρδιάς είναι μαγνητικό και του νου ηλεκτρικό. Η καρδιά έχει πολύ μεγαλύτερο πεδίο επιρροής από ότι ο νους γιατί ο μαγνητισμός της είναι αρκετές φορές δυνατότερος από τον ηλεκτρισμό του νοητικού πεδίου. Άρα έλκουμε ό,τι αισθανόμαστε πολύ περισσότερο από αυτό που σκεφτόμαστε…

Εισηγήτρια

Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Μαριάννα

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.