Διαδικτυακό σεμινάριο: Απεικόνιση από την Καρδιά (Heart Imagery)

Απεικόνιση από την Καρδιά (Heart Imagery) – Δημιουργώντας το αύριο που αγαπάμε

Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο 09-05-2021

Πολλές φορές στην καθημερινότητά μας κάνουμε κύκλους τους οποίους επαναλαμβάνουμε και δεν απολαμβάνουμε. Οι πράξεις μας, τα συναισθήματα μας και οι σκέψεις μας είναι αυτά που δημιουργούν το αύριό μας, είτε αυτά μας αρέσουν είτε όχι.

Η ερώτηση συνήθως που ακολουθεί είναι: “Πώς μπορώ να αλλάξω το αύριο και να δημιουργήσω κάτι που αγαπάω, εάν τα πράγματα που κάνω σήμερα δεν μπορούν να αλλάξουν;”

Με την Απεικόνιση από την Καρδιά (Heart Imagery) βλέπουμε μαζί τις συνήθειές μας, ξεκαθαρίζουμε τι κάνουμε, πώς και γιατί, και αποφασίζουμε τι θέλουμε – ποιο είναι το κάλεσμα της καρδιάς μας. Έχοντας βάλει την βάση, τότε δουλεύουμε με εικόνες, δημιουργώντας ενεργητικό, νοητικό και συναισθηματικό χώρο για να μπορέσουμε να τα αλλάξουμε.

Εισηγήτρια

Αγάθη Χριστοδουλίδη

Η Αγάθη είναι εκπαιδεύτρια, coach, πιστοποιημένη Trainer του Ινστιτούτου HeartMath® και συνιδρυτής της Σχολής της Καρδιάς, με πάνω απο 200 δασκάλους ανά τον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με το Solar Impulse (το πρώτο ηλιακό αεροπλάνο που έκανε τον γύρο του κόσμου ) και τον Πρόεδρό του, Bertrand Piccard, εκπαιδεύοντάς τον να ενδυναμώσει την αντοχή και τη συγκέντρωσή του. Πιστεύει ότι ο εσωτερικός κόσμος εμπεριέχει όλη τη σοφία που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ζήσει τη ζωή που ονειρεύεται. Παρουσιάζει σε διεθνές επίπεδο σεμινάρια Απεικόνισης από την Καρδιά (Heart Imagery) και διαλογισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας:

email: tsoth@theschooloftheheart.com

Website: www.agathi.net / www.theschooloftheheart.com

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.