Διαδικτυακό σεμινάριο: Δυναμική Εξισορρόπηση

Δυναμική Εξισορρόπηση: Κίνηση και Ακινησία, Φαίνεσθαι και Είναι

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με την Αναστασία Πριάμβαντα Χαριτίδου στην πανσέληνο
16/04/2022, 20:00 – 21:30, Eastern European Time (EET), UTC +2

Η σελήνη είναι πάντα ολόκληρη, πλήρης, αυτή είναι η αλήθεια της, αυτή είναι η Αλήθεια. Η μέρα της πανσελήνου είναι η μέρα που το φαίνεσθαι συναντά το είναι. Η μέρα που η σελήνη “είναι και φαίνεται” ολόκληρη. Μια ιδανική ευκαιρία, να προσεγγίσουμε την δική μας ολότητα, την δική μας πληρότητα πέρα και πάνω από τα φαινόμενα.

Ο κύκλος της σελήνης – αυτό που φαίνεται, μας δείχνει πως άλλοτε γεμίζει και άλλοτε αδειάζει. Και αυτό το φαινόμενο έχει τεράστια διαμορφωτική ισχύ και επιρροή σε όλη την πλάση, σε όλα τα όντα. Είναι συγχρόνως η στιγμή ολοκλήρωσης ενός κύκλου και έναρξης ενός άλλου. Ωραία ευκαιρία, να αφουγκραστούμε πως νιώθουμε για τους δικούς μας κύκλους στον κόσμο των φαινομένων και να επιλέξουμε τι θέλουμε να αφήσουμε και τι θέλουμε να φέρουμε.

Και εκεί ανάμεσα στην απόλυτη αλήθεια της αδιασάλευτης πληρότητας κάθε στιγμής και την διαμορφωτική ισχύ των φαινομένων να επιλέξουμε να δράσουμε ή να αφεθούμε.

Η προσέγγιση μου είναι η Ολιστική Συνθετική Εμψύχωση και Ενσωμάτωση, και αυτή θα είναι μια συνάντηση κίνησης και ακινησίας. Μια ευκαιρία παρακίνησης, μετακίνησης, συγκίνησης, εσωτερικής και εξωτερική

Εισηγήτρια

Αναστασία Πριάμβαντα Χαριτίδου

Η Αναστασία Πριάμβαντα Χαριτίδου είναι ερευνήτρια σε θέματα εμψύχωσης και ενσωμάτωσης, θεατροπαιδαγωγός και φροντίστρια αλόγων. Έχει διοργανώσει, συντονίσει ή συμμετάσχει σε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες σε ποικίλα περιβάλλοντα. Ως ηθοποιός και περφόρμερ έχει καθοδηγήσει ή έχει πάρει μέρος σε δρώμενα καλλιτεχνικά και πνευματικά σε Ινδία, Φινλανδία, Αίγυπτο, Κανάρια Νησιά, Ιταλία, Γερμανία και Ελλάδα. Στα επόμενα βήματα της θα διευρύνει και θα εμπλουτίσει την διαμεσολάβηση ευημερίας στην επαφή ανθρώπων με άλογα. Πιστεύει πως κάθε εμπειρία μπορεί να είναι αφορμή για ενδοσκόπηση και αυτοκαλλιέργεια, προτιμά όμως να προτείνει ευκαιρίες συνάντησης, έμπνευσης και εξέλιξης σε όλο το μήκος του άξονα απόλαυσης-ευδαιμονίας, σε δρώμενα, ανταμώματα, κύκλους, εκδηλώσεις και retreat.

Η προσέγγιση της, η “Ολιστική Συνθετική Εμψύχωση και Ενσωμάτωση” αξιοποιεί, εργαλεία και τεχνικές από ένα ευρύ φάσμα επιστημών, τεχνών και παραδόσεων , συνθέτει θεωρία και πρακτικές από σύγχρονες προσεγγίσεις και αξίες από διαχρονικές παραδόσεις με σκοπό να προσφέρει ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο για ενδοσκόπηση, εξισορρόπηση και αυτο-καλλιέργεια. Ο κάθε συμμετέχοντας ενδυναμώνεται και εμψυχώνεται στο να προσεγγίσει, να απολαύσει, να ενσωματώσει και να εκφράσει την δική του αλήθεια.

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.