Το εισαγωγικό σεμινάριο είναι δωρεάν και διαθέσιμο εδώ:

Εισαγωγικό σεμινάριο για το Άνοιγμα στη Θηλυκότητα

Υποδεχόμαστε το 2023 μέσα από την δύναμή μας, την οποία αφυπνίζουμε με βοηθό την θηλυκή αρχή (δηλαδή τις ποιότητες της θηλυκότητας, όπως η αγάπη, συμπόνια, κατανόηση, άφεση, παράδοση, σοφία και πολλές άλλες).

Τι έχεις να πάρεις:

👉 ενέργεια, ενδυνάμωση, ταντρικές ασκήσεις που μπορείς να συνεχίσεις και μόνη, βαθύ καθαρισμό του υποσυνειδήτου, αλλαγή πεποιθήσεων, έμπνευση για το νέο έτος, σύνδεση με τον εαυτό

Εργαλεία:

👉 τάντρα, αναπνοές, πρόθεση, οραματισμός

Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.