Το εισαγωγικό σεμινάριο είναι δωρεάν και διαθέσιμο εδώ:

Ενότητα, διαλογισμός (ενεργός οραματισμός)

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου για τις Συντροφικές Σχέσεις, που έγινε στις 4-6 Φεβρουαρίου 2022 από την Inspirited (www.inspirited.gr), έγινε μια ακύρωση (όχι τυχαία, από πολύ αγαπημένη φίλη) μαθήματος την Κυριακή το πρωί, το οποίο τελικά καθοδήγησα με μια υπέροχη πρωινή ομάδα. Το αποτέλεσμα που προέκυψε είναι αυτός ο ενεργός οραματισμός (με λίγη κίνηση αρχικά) όπου εστιάζεται στο κέντρο της καρδιάς, στο οποίο εδρεύει η Εστία της ψυχής, η Ιερή Φωτιά της ζωής μας.

Η ομάδα λειτούργησε πολλαπλασιαστικά, προτείνω να το δοκιμάσετε, ακόμη και σε μεταγενέστερο χρόνο γίνεστε κι εσείς μέλος αυτής της ομάδας, η οποία εργάζεται τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. (Η άσκηση αρχίζει στο όγδοο λεπτό, μετά από μια σύντομη ομιλία).

Εισηγήτρια

Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Μαριάννα

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.