Διαδικτυακό σεμινάριο: Νέα Σελήνη στον Λέοντα 28 Ιουλίου 2022

Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο 28/07/2022, 21:00 ΕΕΤ

Στην επόμενη νέα σελήνη την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 21:00 θα συναντηθούμε για μια ακόμη φορά διαδικτυακά (ώστε να μην έχει σημασία το μέρος του κόσμου στο οποίο βρισκόμαστε!) μέσω της Inspirited για έναν διαλογισμό/οραματισμό πάνω στην εστίαση στο όραμα.

Εκεί που εστιάζω την προσοχή μου, εκεί ρέει και η ενέργειά μου. Σε αυτό το σεμινάριο της μίας ώρας θα επικεντρωθούμε στο όραμα που μας εμπνέει περισσότερο και αν δεν έχουμε κατασταλάξει ως προς το πιο είναι αυτό, τότε στην αίσθηση της πληρότητας που φέρνει η εκπλήρωση της ολότητας αυτού που είμαστε.

Το όραμα είμαστε εμείς οι ίδιοι. Είμαστε το όνειρο του εαυτού μας. Αυτή την περίοδο καλούμαστε να αλλάξουμε τις ζωές μας μη γνωρίζοντας τι να περιμένουμε πραγματικά.

Ας αφεθούμε σε αυτή την επίσκεψη του Αγνώστου και ίσως στην αίσθηση ενός μελλοντικού εαυτού που αν και δεν έχουμε βιώσει ακόμη, ίσως μερικές φορές υποπτευόμαστε με την μύτη την ευωδία της υπάρξής του.

Ανυπομονώ για αυτή τη νέα συνδημιουργία.

Με αγάπη,

Μαριάννα Chili

Εισηγήτρια

Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.