Διαδικτυακό σεμινάριο: Medifestation

Δωρεάν Διαδικτυακό σεμινάριο 09-05-2021

Η έννοια της υλοποίησης (manifesting) συναντά την τεχνική του συνειδητού διαλογισμού (meditation) σε συνδυασμό με την τεχνική του thetahealing.
Το medifestation? μάς μαθαίνει να τοποθετούμε τη συνειδητή μας πρόθεση σε αυτό που θέλουμε να υλοποιήσουμε μέσα στον διαλογισμό μας, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα και εικόνες στο Σύμπαν μέσω της επίφυσής μας, έτσι ώστε μαζί με τη Συμπαντική ενέργεια να συνδημιουργήσουμε όσα επιθυμούμε.
Μέσα από την τεχνική του thetahealing θα αντικαταστήσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που φαίνεται να μας εμποδίζουν από τον στόχο μας, ανοίγοντας ξεκάθαρο δρόμο για την υλοποίησή μας να συμβεί στο εδώ και τώρα.

Εισηγήτρια

Ζωή Βασιλείου

Η θέληση μου για αλλαγή στην δική μου ζωή έφερε στον δρόμο μου την τεχνική του Thetahealing. Μέσα από τα δικά μου προσωπικά βιώματα κατανόησα τη λειτουργία του υποσυνείδητου νου και τον αντίκτυπο της στην καθημερινή ζωη. Αυτή η συνειδητοποίηση με ώθησε στο να θελήσω να ενισχύσω την διαδικασία αφύπνισης και αυτογνωσίας των ανθρώπων, μέσα από τη θεραπευτική διαδικασία αλλά και τη διδασκαλία της τεχνικής του ThetaHealing.

Phone: +30 6981115292
Εmail: thetablisslife@gmail.com
Facebook: ZOE VASILEIOU
Instagram: THETABLISSLIFE
Instagram: I_AM_ZOE._

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.