Μύηση, Θηλυκή Αρχή

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, 19:00 – 20:30 μ.μ ώρα Ελλάδος

Πριν από τον κύκλο συναντήσεων “Μύηση”, σε προσκαλώ να είσαι μαζί μας σε αυτό το πρώτο δωρεάν σεμινάριο.

Σε αυτό το πρώτο εισαγωγικό σεμινάριο της Μύησης θα εργαστούμε με μερικά από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους 6 μήνες και που αφορούν κυρίως την Θηλυκή Αρχή και την σημασία της για την ζωή μας και για το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Το σεμινάριο έχει ένα θεωρητικό κομμάτι, ένα πρακτικό μέρος με ασκήσεις γείωσης και χαλάρωσης, και το τελικό μέρος του διαλογισμού.

Καθώς είναι το τέλος του έτους θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια γρήγορη ανασκόπηση του έτους και μια προετοιμασία/οραματισμό για τον νέο κύκλο που ξεκινάει σύντομα. Κλείνουμε το νέο έτος μέσα από την ολοκλήρωση όλων όσων έχουμε καταφέρει, τιμώντας και γιορτάζοντας τα επιτεύγματά μας.

Προτείνω να έχεις μαζί σου χαρτί και μολύβι και ένα κεράκι (δεν πειράζει αν δεν τα έχεις!).

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, 19:00 – 20:30 μ.μ ώρα Ελλάδος

Στα σεμινάρια γίνεται μια σύνθεση από πρακτικές αρχαίων παραδόσεων και από νέες δημιουργικές μεθόδους οραματισμού. Κάποιες πρακτικές αφορούν το φυσικό σώμα και την κίνηση και κάποιες λειτουργούν μέσω της ακινησίας και της σιωπής.

Καθώς δίνεται έμφαση στην βιωματική εμπειρία συνήθως υπάρχει κίνηση και αναπνοή και τέλος το πιο σημαντικό μέρος του συνόλου, όπου φέρνει σε μια ολοκλήρωση την εργασία είναι ο διαλογισμός, ο οποίος επίσης γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που συνήθως αφορούν την ομάδα.

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα εξής:

 • γιόγκα
 • συνειδητή κίνηση
 • αναπνοές
 • διαλογισμό
 • φωνή
 • πρόθεση
 • ενεργό οραματισμό

 • ταοισμό

 • τάντρα

 • χορός

 • ενεργειακή τέχνη

Στη σελίδα μας στο youtube μπορείς να βρεις δωρεάν σεμινάρια όπως αυτό Aνοιγμα στη Θηλυκότητα ώστε να πάρεις μια ιδέα από την εργασία που κάνουμε.

Το σεμινάριο θα παραμείνει ανοιχτό στο κανάλι μας στο YouTube και σε προσκαλώ να μας ακολουθήσεις κάνοντας εγγραφή στο site ώστε να λαμβάνεις όλες μας τις ενημερώσεις!

Για οποιεσδήποτε απορίες είμαι στη διάθεσή σου μέσα από email ή στα Social Media της inspirited.

Με αγάπη και φως,

Μαριάννα Τσίλη

Δωρεάν Σεμινάριο

Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Aξιολογήσεις Συμμετεχόντων

Agapi Orladu
Agapi Orladu
2023-12-30
Όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση μου στο Instagram για προσωπικής εξέλιξης, έτσι γνώρισα και την Μαριάννα την οποία εμπιστευτικά και πήρα μια σειρά σεμιναρίων "Άνοιγμα της θηλυκότητας" πράγματι με εξέπληξε το γεγονός πόσο ισχυρή ενεργειακή δόνηση μεταφέρει καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας μαζί της. Εδώ να τονίσω...Παρ' όλου που ήταν διαδικτυακά ένιωσα να ενεργοποιείται κάθε να κάθε σημείο του σώματος μου το οποίο δουλεύαμε, να νιώθω την αίσθηση το ξεμπλοκάρισμα του, ενεργοποίησε όλο μου το είναι του Σώματος και της Έκφρασης του λόγου μου, μιας και πάντα εξέταζα πολύ πριν μιλήσω, για ότι με απασχολούσε και στο τέλος δεν μιλούσα, άρα δεν εκδηλωνόμουν, με αποτέλεσμα να έχω έντονο ενεργειακό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Εντέλει η διαίσθηση μου με δικαίωσε και μέσα από αυτό, ενισχύθηκε κι η αυτοπεποίθηση μου να με ακούω.... να μην με αμφισβητώ ποτέ πια! "Μαριάννα, Είσαι πραγματικά απεσταλμένη, γ' αυτό που κάνεις κι έχεις πολύ δυνατές δονήσεις....Σε ευχαριστώ που βρέθηκες στον δρόμο μου και με μύησες σε αυτά τα νέα για μένα μονοπάτια... τα οποία με εσένα καθοδηγήτρια πετυχαίνω να γνωρίσω καλύτερα τον ανώτερο εαυτό μου, σου είμαι, Ευγνώμων!"🙏🙏🙏
Vasiliki Makri
Vasiliki Makri
2023-12-06
Έκανα το σεμινάριο "Άνοιγμα στη Θηλυκότητα". Με την πρώτη συνεδρία ένιωσα τη μήτρα μου να καθαρίζει και να αναζωογονείται! Το συστήνω ολόψυχα!
Elzette Le Roux
Elzette Le Roux
2023-06-07
Marianna’s compassion and grace holds beautiful space for me to see and re-member the unseen and forgotten parts of me. With her empathy superpower she helps me with words (and images) for what I feel and/or my body stored and helps me to bring shadow parts into the light. Thank you sister for sharing your gifts with me and journeying with me in healing, recognizing my wholeness to thrive in my genius!
Πόπη
Πόπη
2023-02-16
Βρήκα τη Μαριάννα τυχαία στο instagram! Διαισθητικά την εμπιστεύτηκα και μπήκα σε έναν κύκλο γυναικών. Παρ' όλο που γίνεται διαδικτυακά η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί παρά να σε κατακλείσει. Με βοηθάει στο ταξίδι θεραπείες που έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες. Ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό και το απολαμβάνω. Ηρεμία, απελευθέρωση, δύναμη είναι μόνο λίγα από αυτά που βίωσα! Να είσαι καλά Μαριάννα! Ανυπομονώ και για τη συνέχεια!
georgia georgia
georgia georgia
2023-02-13
Την Μαριάννα την ξεχώρισα γιατί είναι απλή φιλική αληθινή! Ότι σεμινάριο έχω κάνει μαζί της είναι απολαυστικό λυτρωτικό και θεραπευτικό!!
Konstantina Anagnostopoulou
Konstantina Anagnostopoulou
2023-02-13
Μία υπέροχη κοινότητα αγάπης, αποδοχής και ενδυνάμωσης η Inspirited! Κάθε φορά που συμμετέχω στις δράσεις της κοινότητας βιώνω γαλήνη, και ξυπνάει μέσα μου η θηλυκή αρχή που είναι σαν ένα πέπλο μητρικό για μένα. Ένα πέπλο αγάπης κι ευγνωμοσύνης. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε! :)
Demetra Yerolemou
Demetra Yerolemou
2023-02-13
Έχω παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα με την Μαριάννα. Έχω μείνει ενθουσιασμένη με κάθε ένα από αυτά, αλλά, κυρίως, με την ίδια που είναι πραγματικά χαρισματική. Έλαβα γνώση, εργαλεία και πρακτικές στις οποίες συχνά επιστρέφω. Θεωρώ πως δεν ήρθε τυχαία στον δρόμο μου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό! 🙏🙂

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.