Συναισθηματική Αλχημεία

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, 19:00 – 20:30 μ.μ ώρα Ελλάδος

Πριν από την σειρά σεμιναρίων “Αίσθηση και αισθησι@σμός”, προσκαλώ όλες όσες ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε μαζί μας, να παρακολουθήσετε το δωρεάν σεμινάριο “Συναισθηματική Αλχημεία”.
Σε αυτή τη συνάντηση θα εργαστούμε με τα συναισθήματα και την πολυεπίπεδη σημαντικότητά τους και θα επικεντρωθούμε στο πώς να τα αναγνωρίζουμεμε ποιους τρόπους να τα παρατηρούμε και πώς να τα μετουσιώνουμε.
Τα συναισθήματα και το πόσο βαθιά τα νιώθεις είναι μια από τις ενδείξεις για το πόσο βαθιά βιώνεις την ζωή, το πόσο συνδεδεμένη είσαι με το σώμα σου, αλλά και με το πόσο αφυπνισμένο είναι το ερωτικό και οργασμικό σου δυναμικό.
Είσαι ένα ον με άπειρες δυνατότητες, όμως η ανθρώπινη εμπειρία, κυρίως μέσα από την ύπαρξη συναισθημάτων, συνήθως θέτει περιορισμούς στον τρόπο με τον οποίο βιώνεις την πραγματικότητα. Μέσα από το ενεργειακό και κατ’ επέκταση φυσικό σου σώμα στέλνεις διαρκώς μηνύματα στο σύμπαν για το τι νιώθεις και άρα για το τι επιθυμείς να βιώσεις (το πώς νιώθω είναι μια πρόσκληση για το πώς θέλω να νιώσω, σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους).
Με αυτόν τον τρόπο το πώς αισθάνεσαι καθορίζει την ποιότητα της ανθρώπινης εμπειρίας κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι (για αυτό δεν έχει σημασία πού βρίσκεσαι, εκτός κι αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα – π.χ. φύση).
Το πώς αισθάνεσαι όμως έχει επίπεδα. Υπάρχει το συνειδητό μέρος των συναισθημάτων και το μη συνειδητό (το οποίο πάλι έχει διαφορετικά βάθη…). Το μέρος από το οποίο εκπέμπεις στο σύμπαν – και άρα στην δημιουργία – το πώς νιώθεις και το τι προσκαλείς στην πραγματικότητά σου, είναι μη συνειδητό, καθώς είναι μεγαλύτερο και πιο δυνατό από το συνειδητό μέρος (υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό). Όταν όμως κάτι βρίσκεται στο μη συνειδητό πρόκειται για μη επεξεργασμένο υλικό, άρα είναι μεγάλες οι πιθανότητες να είναι υλικό με μη ωφέλιμο ακόμα περιεχόμενο, το οποίο απαιτεί την προσοχή προσκαλώντας διαρκώς στην ζωή σου τις ίδιες ή παρόμοιες δυσκολίες, σε έναν ή και περισσότερους τομείς.
Σε αυτό το σεμινάριο θα κάνουμε κάποιες πρακτικές από την αρχαία ταοϊστική παράδοση, που θα σε βοηθήσουν να αρχίσεις να αφήνεις δίχως νοητική επεξεργασία, αλλά μέσω της κίνησης, της πρόθεσης και του ήχου, συναισθήματα που δεν είναι ωφέλιμα για εσένα, από κάθε σημείο του σώματός σου.
Όταν τα συναισθήματα δεν βιώνονται στην ολότητά τους και δεν γίνονται αποδεκτά, τότε μένουν ως συσσωρευμένη ενέργεια σε διάφορα σημεία του σώματος, από τα οποία μπορούν να απελευθερωθούν όταν τους δοθεί ο χώρος και ο χρόνος (και η σημαντικότατη αποδοχή) για την απαραίτητη για αυτά έκφραση. Είναι κύματα ενέργειας που όπως το νερό, κι αυτά ρέουν.

Αυτό το σεμινάριο είναι για εσένα αν:

 • είσαι έτοιμη-ος να απελευθερώσεις συναισθήματα που σε κρατούν σε περιορισμό
 • έχεις κουραστεί να περιμένεις κάτι να αλλάξει από μόνο του
 • αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάτι καλύτερο για εσένα απλώς δεν ξέρεις πώς να το βρεις
 • θέλεις να υπερβείς τον φαύλο κύκλο των επαναλαμβανόμενων μοτίβων στην ζωή σου
 • έχεις αποφασίσει να δοκιμάσεις κάτι καινούριο αυτή τη φορά
 • θέλεις νέα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις μια ομορφότερη καθημερινότητα
Στη συνάντησή μας θα χρησιμοποιήσουμε πολύτιμο υλικό από αρχαίες παραδόσεις ώστε να υπάρχει θεραπεία, ασφάλεια και σθένος, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο ενεργειακό/διαισθητικό μέρος του σεμιναρίου, όπου εργαζόμαστε ακόμη βαθύτερα σε κβαντικό επίπεδο και με βάση τις πολλαπλές διαστάσεις της ύπαρξής μας (ενεργειακό σώμα, προηγούμενες ζωές, προγονικό πεδίο, μελλοντικοί εαυτοί).  
 
Στη σελίδα μας στο youtube μπορείς να βρεις δωρεάν σεμινάρια όπως αυτό Άνοιγμα στη Θηλυκότητα ώστε να πάρεις μια ιδέα από την εργασία που κάνουμε.

Η εργαλειοθήκη μας περιλαμβάνει τα εξής:

 • γιόγκα
 • συνειδητή κίνηση
 • αναπνοές
 • διαλογισμό
 • φωνή
 • πρόθεση
 • ενεργό οραματισμό

 • ταοισμό

 • τάντρα

 • χορός

 • ενεργειακή τέχνη

Το σεμινάριο θα παραμείνει ανοιχτό στο κανάλι μας στο YouTube και σε προσκαλώ να μας ακολουθήσεις κάνοντας εγγραφή στο site ώστε να λαμβάνεις όλες μας τις ενημερώσεις! 

Για οποιεσδήποτε απορίες είμαι στη διάθεσή σου μέσα από email ή στα Social Media της inspirited.

Με αγάπη και φως,

Μαριάννα Τσίλη 

Μαριάννα Τσίλη

Πριν από 15 χρόνια ξεκίνησα το πνευματικό μονοπάτι μέσα από τον βουδιστικό διαλογισμό βιπάσανα, ο οποίος υπήρξε η αφετηρία για ένα περιπετειώδες ταξίδι που συνεχίζει να αλλάζει και να δυναμώνει όσο περνάει ο χρόνος. Μετά από αυτό το ξεκίνημα η πορεία μου ήταν συνεχής και πολύπλευρη, συνέχισα με γιόγκα (αστάνγκα, χάθα, κουνταλίνι κ.ά.), με ενεργειακές θεραπείες, έκανα εκπαίδευση στην θεραπεία θήτα, στην κουνταλίνι γιόγκα, και τέλος στον ταοισμό και την τάντρα. Έχω μαθητεύσει δίπλα σε πολλούς δασκάλους και διαφορετικές παραδόσεις αλλά αυτό που για εμένα έχει περισσότερη σημασία είναι η σταδιακή αφύπνιση της εσωτερικής γνώσης και σοφίας. Αυτήν επιθυμώ να μοιραστώ μέσα από σεμινάρια όπως αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω πως μέρος της πορείας μου είναι η συγγραφή, κυρίως ποίησης αλλά και άλλων ειδών, η οποία είναι πηγή έμπνευσης για την σύνδεσή μου με την ιερότητα που υπάρχει στο καθετί. Αυτή την ιερότητα καλούμαστε να αφήσουμε να αναδυθεί μέσα από κάθε σημείο του είναι μας, ώστε να αρχίσουμε να βιώνουμε την αληθινή ζωή. Την ζωή μέσα από την έκσταση, την χαρά, την ευδαιμονία, την πληρότητα και την αγάπη.

Aξιολογήσεις Συμμετεχόντων

Agapi Orladu
Agapi Orladu
2023-12-30
Όλα ξεκίνησαν με την αναζήτηση μου στο Instagram για προσωπικής εξέλιξης, έτσι γνώρισα και την Μαριάννα την οποία εμπιστευτικά και πήρα μια σειρά σεμιναρίων "Άνοιγμα της θηλυκότητας" πράγματι με εξέπληξε το γεγονός πόσο ισχυρή ενεργειακή δόνηση μεταφέρει καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας μαζί της. Εδώ να τονίσω...Παρ' όλου που ήταν διαδικτυακά ένιωσα να ενεργοποιείται κάθε να κάθε σημείο του σώματος μου το οποίο δουλεύαμε, να νιώθω την αίσθηση το ξεμπλοκάρισμα του, ενεργοποίησε όλο μου το είναι του Σώματος και της Έκφρασης του λόγου μου, μιας και πάντα εξέταζα πολύ πριν μιλήσω, για ότι με απασχολούσε και στο τέλος δεν μιλούσα, άρα δεν εκδηλωνόμουν, με αποτέλεσμα να έχω έντονο ενεργειακό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Εντέλει η διαίσθηση μου με δικαίωσε και μέσα από αυτό, ενισχύθηκε κι η αυτοπεποίθηση μου να με ακούω.... να μην με αμφισβητώ ποτέ πια! "Μαριάννα, Είσαι πραγματικά απεσταλμένη, γ' αυτό που κάνεις κι έχεις πολύ δυνατές δονήσεις....Σε ευχαριστώ που βρέθηκες στον δρόμο μου και με μύησες σε αυτά τα νέα για μένα μονοπάτια... τα οποία με εσένα καθοδηγήτρια πετυχαίνω να γνωρίσω καλύτερα τον ανώτερο εαυτό μου, σου είμαι, Ευγνώμων!"🙏🙏🙏
Vasiliki Makri
Vasiliki Makri
2023-12-06
Έκανα το σεμινάριο "Άνοιγμα στη Θηλυκότητα". Με την πρώτη συνεδρία ένιωσα τη μήτρα μου να καθαρίζει και να αναζωογονείται! Το συστήνω ολόψυχα!
Elzette Le Roux
Elzette Le Roux
2023-06-07
Marianna’s compassion and grace holds beautiful space for me to see and re-member the unseen and forgotten parts of me. With her empathy superpower she helps me with words (and images) for what I feel and/or my body stored and helps me to bring shadow parts into the light. Thank you sister for sharing your gifts with me and journeying with me in healing, recognizing my wholeness to thrive in my genius!
Πόπη
Πόπη
2023-02-16
Βρήκα τη Μαριάννα τυχαία στο instagram! Διαισθητικά την εμπιστεύτηκα και μπήκα σε έναν κύκλο γυναικών. Παρ' όλο που γίνεται διαδικτυακά η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί παρά να σε κατακλείσει. Με βοηθάει στο ταξίδι θεραπείες που έχω ξεκινήσει εδώ και μήνες. Ήμουν έτοιμη να το ζήσω όλο αυτό και το απολαμβάνω. Ηρεμία, απελευθέρωση, δύναμη είναι μόνο λίγα από αυτά που βίωσα! Να είσαι καλά Μαριάννα! Ανυπομονώ και για τη συνέχεια!
georgia georgia
georgia georgia
2023-02-13
Την Μαριάννα την ξεχώρισα γιατί είναι απλή φιλική αληθινή! Ότι σεμινάριο έχω κάνει μαζί της είναι απολαυστικό λυτρωτικό και θεραπευτικό!!
Konstantina Anagnostopoulou
Konstantina Anagnostopoulou
2023-02-13
Μία υπέροχη κοινότητα αγάπης, αποδοχής και ενδυνάμωσης η Inspirited! Κάθε φορά που συμμετέχω στις δράσεις της κοινότητας βιώνω γαλήνη, και ξυπνάει μέσα μου η θηλυκή αρχή που είναι σαν ένα πέπλο μητρικό για μένα. Ένα πέπλο αγάπης κι ευγνωμοσύνης. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε! :)
Demetra Yerolemou
Demetra Yerolemou
2023-02-13
Έχω παρακολουθήσει διάφορα μαθήματα με την Μαριάννα. Έχω μείνει ενθουσιασμένη με κάθε ένα από αυτά, αλλά, κυρίως, με την ίδια που είναι πραγματικά χαρισματική. Έλαβα γνώση, εργαλεία και πρακτικές στις οποίες συχνά επιστρέφω. Θεωρώ πως δεν ήρθε τυχαία στον δρόμο μου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό! 🙏🙂

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.