Αλινέα Σμαράγδα

Η Αλινέα είναι στο χώρο των ενεργειακών θεραπειών συνειδητά από το 2006 αν και από την ηλικία των 4 ετών είχε έντονη επαφή και επίγνωση με τον πνευματικό κόσμο και το κόσμο από τον οποίο έρχεται.
Είναι πνευματική δασκάλα, σύμβουλος ενεργειακού Φενγκ Σούι και παρέχει ολιστική καθοδήγηση δουλεύοντας από το 8ο τσάκρα που είναι το επίπεδο του "φυσικού νόμου" και 9ο τσάκρα - σε ενότητα με την Θεϊκή Μητέρα. Αν και είναι Ελληνίδα στην καταγωγή τα τελευταία 4 χρόνια διέμενε στην Τουρκία στο Κουσάντασι, υπηρετώντας σαν ηγέτης κέντρου Φωτός τον τόπο δύναμής της, την Έφεσο. Αν ρωτούσες την ίδια θα σου έλεγε, είμαι ένας άνθρωπος του Θεού , μια μοντέρνα Σούφι". Η δουλειά της εν μέρη είναι επικεντρωμένη στην θηλυκή πνευματικότητα, και πυρήνας της γνώσης της που σχετίζεται με την Έφεσο είναι οι "5 Μυήσεις στο Δρόμο της Θηλυκότητας, η "καρδιά των Αμαζόνων γυναικών" και η "ενσωμάτωση του σκοπού της Ψυχής σου" και η κοινότητα των Εσσαίων είναι το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει ήδη αρκετό καιρό.. Γενικότερα η δουλεία της απευθύνεται σε όλους και μέσα από αυτήν στοχεύει, να επανασυνδέσει τους ανθρώπους με τους ουρανούς τους και όχι μόνο να τους θυμίσει την Θεϊκή τους καταγωγή, αλλά να τους βοηθήσει να ενσωματώσουν το Φως της Ψυχής τους και να δημιουργήσουν στην Γη σύμφωνα με αυτό ακολουθώντας το θεϊκό σχέδιο της ζωής τους. Για το λόγο αυτό παρέχει μια σειρά από μυήσεις και βαθιά μεταμορφωτικά σεμινάρια.
Κατά διαστήματα αρθρογραφεί και δημοσιεύεται σε διάφορα ον-λάιν περιοδικά, όπως το διεθνές Elephant Journal και το ελληνικό daynight.gr
Τα τελευταία της άρθρα είναι:
This is sex: endless, raw and undefined
Some facts about Karma you didn't know

Η αφοσιωμένη αγάπη της Ελιάς

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website: Alinea Smaragda

 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square