Στέλλα Κατσογιάννη

Στέλλα Κατσογιάννη

Φυσικός, Βιολόγος MSc, Βοτανολόγος, Σύμβουλος & Πρακτικός Φυσικών Συμπληρωματικών Θεραπειών

Το δικό μου ταξίδι στον κόσμο των επιστημών, ξεκίνησε στα 17 μου όταν πέρασα στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Σε ποιο βαθμό και πώς η Κβαντική Φυσική συναντιέται με την Ανώτερη Αλήθεια; Ποιές εφαρμογές μπορεί να έχει στην καθημερινότητά μας; Οι απαντήσεις ήρθαν σε εμένα, και μέσα από εμένα, καθώς η επιστημονική γνώση άρχισε να συνδέεται με τη δική μου βιωματική εμπειρία.

Η αγάπη μου για τον άνθρωπο και το περιβάλλον με οδήγησε να παρακολουθώ παράλληλα μαθήματα στο τμήμα Βιολογίας.  Έτσι, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στη Φυσική, συνέχισα κάνοντας μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Βιολογία, όπου διδάχτηκα, μεταξύ άλλων, τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών και των βοτάνων.

Οι επιστημονικές γνώσεις και η εργαστηριακή μου εμπειρία, μού έδωσαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ με ασφάλεια τα βότανα ως φυσικές μεθόδους θεραπείας, για εμένα και την οικογένεια μου, και να παρασκευάζω τα δικά μου φυσικά προϊόντα. Αυτό, όμως, δεν μου ήταν αρκετό.

Ως ανήσυχο πνεύμα ήθελα και θέλω διαρκώς να διευρύνω τις γνώσεις μου και να βρίσκω πρακτική εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στην καθημερινότητα με στόχο τη βελτίωση της ζωής κάθε ανθρώπου και της δικής μου φυσικά.

Αναζητώ πάντα τρόπους και μεθόδους που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ολιστικά και όχι τμηματικά. Έτσι ο επόμενος σταθμός μου ήταν η Συναισθηματική Νοημοσύνη και ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) πριν μπω στον κόσμο των εναλλακτικών – φυσικών θεραπειών και εκπαιδευτώ σε διάφορες μεθόδους και τεχνικές όπως η Ήπια Βιο Ενεργειακή (GΒΕ), η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, η Θεραπεία Polarity, τα ανθοϊάματα Bach, η Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (ΕFT), η Αρωματοθεραπεία και πλήθος άλλων μεθόδων και τεχνικών που συνεχίζω να εκπαιδεύομαι.

Υπάρχει κάτι πέρα από την επιστήμη όπως τη γνωρίζουμε, κάτι που μας συνδέει με έναν ιδιαίτερο τρόπο με τη φύση και το φυτικό βασίλειο. Αυτή η σύνδεση είναι τόσο δυνατή! Μας αγκαλιάζει και ενισχύει την πρόθεσή μας για αλλαγές που μας οδηγούν σε μια ζωή με αρμονία. Βιώνοντάς τη, άρχισα να πειραματίζομαι και να παρατηρώ τις αλλαγές, πρώτα σε εμένα την ίδια και τη ζωή μου και έπειτα στους άλλους ανθρώπους γύρω μου.

Όσο πιο πολύ πειραματιζόμουν και εμβάθυνα, τόσο περισσότερο έβλεπα τη σύνδεση αλλά και την κοινή βάση όλων. Μέσα από τη διαδρομή μου και το βίωμα της καθημερινότητάς μου, αναγνώρισα πως δεν υπάρχουν συμπτώσεις και τυχαία γεγονότα!

Κομβικά σημεία για μένα και το Aquantum, υπήρξαν οι δύο εγκυμοσύνες και οι τοκετοί μου που επέλεξα να γίνουν με απόλυτα φυσικό τρόπο και με πλήρη σύνδεση με την ψυχή που ερχόταν στον κόσμο. Εκεί βίωσα πως δεν υπάρχει ο πόνος. Ναι μεν βιώνεται από όλους μας, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία ψευδαίσθηση.
Είναι η δική μας αντίσταση στο να αφεθούμε στη ροή, να αφήσουμε τον «έλεγχο» και να δώσουμε χώρο στις αλλαγές που επιτελούνται καθημερινά στη ζωή μας. Πλέον μέσα από το Aquantum μεταφέρω και αφυπνίζω τη γνώση αυτή.

Κάθε παιδί που έρχεται, φέρει μαζί του ένα κομμάτι Αφθονίας. Αξίζει, λοιπόν, να αφουγκραστούμε και να επιτρέψουμε στα παιδιά να εκφράσουν την Αλήθεια τους, να μας μεταφέρουν τα μηνύματα και τα δώρα που φέρνουν μαζί τους.

Ας αφουγκραστούμε την κοινή Αλήθεια: εμείς διαμορφώνουμε τη ζωή μας! Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργοποιήσουμε το δυναμικό των άπειρων δυνατοτήτων που έχουμε όλοι μας! Να θυμηθούμε Ποιοι είμαστε. Ποιες είναι οι ποιότητές μας, οι θεϊκές καταγραφές μας!

Το Aquantum κι εγώ είμαστε εδώ για να σε ενθαρρύνουμε και να σε καθοδηγήσουμε να δημιουργήσεις τη ζωή που επιθυμείς. Δεν χρειάζεσαι κάποιο επιστημονικό ή άλλης φύσεως υπόβαθρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι πραγματικά να θέλεις να γνωρίσεις και να δώσεις χώρο στο υπέροχο ον που είσαι να εκφράσει το πλήρες δυναμικό του!
Να επιθυμείς να γίνεις και εσύ δημιουργός των δικών σου «θαυμάτων» αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή σου!

Σε προσκαλώ να συντονιστούμε με τη χαρά της δημιουργίας, την αγάπη και την απλότητα που γνωρίζει η Φύση, απολαμβάνοντας με όλο μας το Είναι την κάθε μας στιγμή!

Για να γνωριστούμε, έχεις τη δυνατότητα για μία πρώτη δωρεάν online συνάντηση, επιλέγοντας τη μέρα και την ώρα που σε βολεύει. Επίσης, μπορούμε να συνδεθούμε και μέσω Facebook.

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.

2023-05-01T19:41:50+01:00
Go to Top