Τζέσικα Μαργαρίτη

Η Τζέσικα Μαργαρίτη είναι συνθετική ψυχοθεραπεύτρια με Jugian προσανατολισμό. Εξειδικεύεται στην Κλινική Εκφραστική Θεραπεία μέσω Τεχνών (Expressive Art Therapy), που συνδυάζει την αναλυτική ψυχολογία του βάθους του Carl Jung με την Gestalt therapy και την ψυχοδυναμική.

Έχει εκπαιδευτεί στην προσωποκεντρική και τη βιωματική μέθοδο Focusing, όπως και στην Συστημική Αναπαράσταση του Bert Hellinger.

Το 2008 ίδρυσε το Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας https://www.art-therapy.center που μέχρι και σήμερα είναι ένας χώρος προσωπικής ανάπτυξης και ψυχοθεραπίας μέσω της τέχνης. Στις υπηρεσίες που προσφέρει είναι η Συμβουλευτική και η Ψυχοθεραπεία δια ζώσης, άλλα και εξ αποστάσεως (online).

Ασχολείται με ατομικές συνεδρίες, ζευγαριού, οικογένειας και επιχειρήσεων, από την κλασική μορφή ομιλητικής θεραπείας, μέχρι το δημιουργικό
παιχνίδι, τις μινιατούρες και τη μέθοδο Jugian Sandplay.

Διοργανώνει πρωτοποριακά ομαδικά σεμινάρια και κλειστές ομάδες ψυχοθεραπείας.

Στις αγαπημένες της διοργανώσεις είναι οι Εναλλακτικές διακοπές μέσω τεχνών. Από την πολυετή εξερεύνησή της στο χώρο τον Εναλλακτικών Θεραπειών, ξεχώρισε τη Σαμάνικη Διδασκαλία και συνέθεσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Shamanic Practitioner Training. Με πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό, International Practitiners of Holistic Mendicine IPHM.

 
Ακολουθήστε μας
All rights reserved. Design by Marketing Square