Workshops στα Αγγλικά
Σάββατο 2 Απριλίου
4-6 μ.μ., Mohini Srishati
7-9 μ.μ., Gina Toms

Workshops στα Ελληνικά
Κυριακή 3 Απριλίου
4-6 μ.μ, Μαριάννα Τσίλη
7-9 μ.μ, Βασιλική Τσαντίλα

Αυτό το διήμερο σας προσκαλούμε σε μια βουτιά στην σημασία και την δύναμη της απόλαυσης… Είναι καιρός τώρα που σε συλλογικό επίπεδο έχουμε χάσει την επαφή με το σώμα, την σχέση με τον εαυτό μας αλλά και με τον κόσμο.

Ο κόσμος των αισθήσεων θεωρήθηκε ακάθαρτος από την εκκλησία και το σώμα εγγενώς αμαρτωλό. Μέσα μας ελλοχεύουν πεποιθήσεις από το κοντινό και το μακρινό παρελθόν που εμποδίζουν την ροή της ζωής να κυλίσει χωρίς εμπόδια, ενοχές και τύψεις για το πώς πρέπει να διάγουμε ή όχι τον βίο μας. Τι είναι η απόλαυση και τι σημαίνει απόλαυση για εσένα; Πώς μπορεί να απενοχοποιηθεί η απόλαυση και γιατί; Τι σημαίνει κβαντικό κλειδί και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από εμπειρικά εργαστήρια, από τέσσερις γυναίκες προσκεκλημένες που θα μοιραστούν μαζί μας τους θησαυρούς της εμπειρίας τους, μέσα από μια ακόμη προσπάθεια συλλογικής ενδυνάμωσης, απελευθέρωσης και αφύπνισης του δυναμικού μας.

Η απόλαυση δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά τρόπος ζωής.

Εισηγητές

Saturday 2 April, 4-6 p.m. EET
Vigyan Bhairav Tantra – Awakening Pleasure through the Senses

Pleasure is our birthright. And our experience of pleasure can be enhanced through conscious awakening of senses.
In this session through a Sutra from Vigyan Bhairav tantra a 5000 year old Tantra scripture we ll go deeper into the conscious awakening of senses. Which in turns helps us to bring sensitivity and feeling to heart. When pleasure is connected with awareness it helps us to go deeper in intimacy with self and others.

Mohini Srishati
Read more

Saturday 2 April, 7-9 p.m. EET
Orgasmic Manifestation

You, me, and every other person on this planet was created through the propulsive power of an orgasm.

Orgasmic energy is a largely unknown and under utilised source of power. In this workshop, you will discover the healing and nourishing power of pleasure, and will learn techniques from the Tantric and Taoist traditions that will help you to use your pleasure and Orgasmic energy for healing, personal empowerment, and manifesting your desires in the world.

Gina Toms
Read more

Κυριακή 3 Απριλίου, 4-6 μ.μ.
Δημιουργώντας Νέες Ροές

Η απόλαυση είναι ένα συμπαντικό ποτάμι που χρησιμοποιεί το Σώμα μας για να περάσει μέσα του ανεμπόδιστα η έκφραση του Είναι. Όμως, μέσα στο σώμα κρύβουμε πέτρες (ενεργειακές και μη), που εμποδίζουν αυτή τη ροή, με αποτέλεσμα να μην δίνουμε στον εαυτό μας την δυνατότητα να βιώσει το μέγεθος και εύρος της απόλαυσης που είναι διαθέσιμο και υπάρχει εν δυνάμει.
Σε αυτό το δίωρο σεμινάριο θα περάσουμε μέσα από διαφορετικές πρακτικές (κίνηση, χορός, αναπνοή, ήχος, ιεροτελεστία, ενεργός οραματισμός), οι οποίες θα μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε και να εντοπίσουμε πού βρίσκονται οι “πέτρες” που εμποδίζουν την οργασμική ροή του σύμπαντος από το να εκδηλωθεί μέσα από το Σώμα μας. Εν συνεχεία, θα κάνουμε έναν ενεργειακό καθαρισμό και στο κενό που θα δημιουργηθεί θα προσκαλέσουμε πίσω χαμένα κομμάτια μας, τα οποία θα δημιουργήσουν Νέες Ροές, που θα μας διαπεράσουν σε όλα τα επίπεδα.

Μαριάννα Τσίλη
Περισσότερα

Κυριακή 3 Απριλίου, 7-9 μ.μ.
Empowering your Erotic Nature

Τι σχέση θέλεις να έχεις με τον οργασμό σου; Πώς θέλεις να νιώθεις όταν κάνεις sex;
Σε αυτό το δίωρο workshop θα εξερευνήσουμε μαζί τί σημαίνει για σένα η ερωτική απελευθέρωση, εξερευνώντας δύο σημαντικά αρχέτυπα που έχουμε μέσα μας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας θα βιώσεις έναν energy orgasm meditation, θα λάβεις εργαλεία ενδυνάμωσης του ερωτισμού σου και θα γευτείς μια erotic dance εμπειρία, μέσω της αργής, ενσυνείδητης και ελεύθερης κίνησης του σώματος.

Βασιλική Τσαντίλα
Περισσότερα

NEWSLETTER

Κάνε εγγραφή

Με την εγγραφή σου στο Newletter θα λάβεις δωρεάν στο email σου το εργαστήριο Ορμονική Εξισορρόπηση από την σειρά σεμιναρίων “Άνοιγμα στη θηλυκότητα”.